Tgrt Haber

WhatsApp bu kez yüzleri güldürecek: Yıllardır beklenen özellik geliyor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2022 15:57 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 16:06
WhatsApp bu kez yüzleri güldürecek: Yıllardır beklenen özellik geliyor!

iPhone, Android ve masaüstü sürüm için yeni özellikleri test eden WhatsApp, nihayet yıllardır çözülemeyen sorun için de düğmeye bastı. Bu kez yüzler gülecek...

Meta'nın anlık mesajlaşma platformu WhatsApp​, yeni güncelleme​ ve değişiklileri sayesinde kaybettiği kullanıcılarını tekrardan kazanıyor. Sık sık özelliklere kavuşan, hatta sosyal medya uygulamalarının bile sahip olduğu işlevleri alan WhatsApp, şimdi yıllardır beklenen başka bir özelliğe çok yakın.

Halihazırda birçok özelliğin test edildiği platformda, son olarak mesajları tarihe görearama, çevrimiçi durum bilgisi gizleme ve mesaj​ düzenleme gibi birtakım özellikler ortaya çıkmıştı. Son yayınlanan beta güncellemesi ise yeni gelecek başka bir özelliği daha ortaya koyuyor.

WHATSAPP, TABLET​ DESTEĞİNE KAVUŞUYOR

Wabetainfo sitesinin haberine göre WhatsApp Beta v2.22.21.5 ile v2.22.21.6 beta sürümlerinde yeni bir özellik keşfedildi. Uygulama yıllardır tabletlerde kullanılamazken, yeni güncelleme sayesinde sim kart takmadan WhatsApp'ı kullanmak mümkün olacak.

Arkadaş modu olarak da tanımlanan yeni özellik, Android​ tablette ikincil bir WhatsApp hesabını kullanmaya olanak tanıyacak. 

WhatsApp bu kez yüzleri güldürecek: Yıllardır beklenen özellik geliyor!

WhatsApp'ı tablette kullanmak ise oldukça basit. Yeni gelecek güncelleme ile yapılması gereken tek şey Android tablete yüklediğiniz WhatsApp uygulamasından, ''Ayarlar'a'' gidip, ''Bağlı Cihazlar'a'' dokunup ardından QR kodunu taramak. Tüm bunları yaptıktan sonra uygulamayı hem telefon, hem de tablet ile toplam dört cihaza kadar kullanabileceksiniz. Ancak telefon ve tablet arasında mesajları senkronize etmek için aktif bir internet bağlantıya sahip olmanız gerekecek. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...