Tgrt Haber

WhatsApp Web için yeni özellikler yolda: Sohbet arama çilesi son bulacak!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
28 Eylül 2023 14:06 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 14:09
WhatsApp Web için yeni özellikler yolda: Sohbet arama çilesi son bulacak!

Mobil üzerinde önemli yeniliklere yer veren WhatsaApp, web tarafında da faydalı bir özellik üzerine çalışıyor. İlk bilgiler geldi.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp​, özellikle son zamanda sık sık yeni özelliklerle gündeme geliyor. 

Henüz kısa süre önce Meta​, yapay zeka odaklı adımlar atıldığını belirterek yakında uygulamaya özel çıkartma ve sohbet robotu desteğinin ekleneceğini duyurdu. Ancak asıl konu bu değil. WhatsApp Web​ için kullanıcıların işini kolaylaştıracak bir başka özellik yolda.

WHATSAPP WEB’DE SOHBET ARAMA ÇİLESİ ORTADAN KALKACAK

Wabetainfo isimli kaynağa göre WhatsApp Web uygulamasında yer alacak yeni grup filtresi, kullanıcıların büyük sohbet listelerini daha kolay yönetmelerini sağlayacak. Özellikle aktif olarak birçok grup sohbetine katılan kullanıcılar için oldukça faydalı olacak bu özellik sayesinde, belirli bir konuşmayı hızlıca bulmak ve erişmek çok daha kolay hale gelecek.

Buna ek olarak uygulama, yapılacak güncelleme ile yeni bir kenar çubuğu da sunacak. Bu kenar çubuğu, kullanıcıların sohbetlerini daha iyi ayırmalarına yardımcı olacak ve gezinmeyi kolaylaştıracak. Böylece kullanıcılar da, kenar çubuğu aracılığıyla okunmamış mesajları, kişisel konuşmaları ve grup konuşmalarını ayrı ayrı görüntüleyebilecek.

Meta’nın WhatsApp Web için test ettiği yeni özellikler, kullanıcı deneyimini önemli derecede iyileştirecek. 

Kaynak: WABetainfo
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...