Tgrt Haber

WhatsApp'a bomba özellik: Milyonlarca kişi bu yeniliğe çok sevinecek!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
14 Temmuz 2022 16:35 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 16:41
WhatsApp'a bomba özellik: Milyonlarca kişi bu yeniliğe çok sevinecek!

WhatsApp yeniliklere doymuyor. Her hafta bir özellik kazanan uygulama, şimdi de bir başka yeniliğiyle gündeme geldi. Şu anda test kullanıcılarına sunulan bomba özelliğe, gelin yakından göz atalım.

WhatsApp​, son zamanlarda yepyeni özelliklerle güncellendi. Meta​'ya ait uygulama, her platformda yeni bir özelliğe kavuşmaya devam ediyor.

Grup görüşmelerinden gizlilik ayarlarına, sesli mesajlardan tasarıma kadar sık sık güncellenen WhatsApp, bu kez de başka özelliğiyle gün yüzüne çıktı. Ancak bu özellik, diğerlerine nispeten biraz daha farklı...

SESLİ DURUM İÇİN KOLLAR SIVANDI

WhatsApp geliştirici ekibi, popüler uygulamayı geliştirmek için sürekli olarak çalışıyor. Beta sürecinde yepyeni özellikler denenirken, Android cihazlar için  2.22 .16.3 sürümünde önemli bir özellik ortaya çıktı.

Mesajlaşma uygulamasının yeni beta sürümü, sesli not isimli bir özelliği beraberinde getirdi. Peki bu ne anlama geliyor?

Yeni gelecek güncelleme ile WhatsApp kullanıcıları, durum güncellemelerinde artık 'sesli not' gönderimi yapabilecek. Bu, aşağıdaki ekran resminden de göreceğiniz şekilde bir mikrofon simgesiyle çalışacak. 

WhatsApp'a bomba özellik: Milyonlarca kişi bu yeniliğe çok sevinecek!

Şu anda test aşamasındaki özelliğin, resmi olarak ne zaman sunulacağı bilinmiyor. Ancak, bir başka detayda gözlerden kaçmıyor.

WABetainfo isimli kaynak, sesli notların tıpkı mesajlardaki gibi uçtan uca paylaşılabileceğini, diğer yandan gizlilik ayarları kapsamında dilediğiniz kişiyi seçebileceğiniz bazı ayrılacalıklara sahip olunacağını da belirtti.

 

Kaynak: WABetainfo

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...