Tgrt Haber

WhatsApp'ın yeni özelliği hayat kurtaracak: Testler başladı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
04 Şubat 2023 08:55 - Güncelleme : 04 Şubat 2023 09:51
WhatsApp'ın yeni özelliği hayat kurtaracak: Testler başladı

Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, rakip uygulama Telegram’ın kullanışlı bir özelliğini test etmeye başladı. İşte WhatsApp’a gelecek yeni özelliğin ilk detayları.

Günlük 2 milyara yakın kullanıcısıyla en popüler mesajlaşma hizmetlerinin başında yer alan WhatsApp​, yeni yılki güncellemeleriyle dikkat çekiyor.

Telegram​, sunduğu özelliklerle WhatsApp’ı birçok konuda geride bırakırken, WhatsApp ise rakip şirketin kullanışlı özelliklerini kopyalayarak kullanıcı kitlesini korumak istiyor. Bu bağlamda WhatsApp, yine bir Telegram özelliğini daha test etmeye başladı.

MESAJ SABİTLEME ÖZELLİĞİ GÖRÜLDÜ

Wabetainfo’nun aktardığına göre Android​ için WhatsApp  Business beta 2.23.3.17 sürümünde, mesajları sabitlemeyle ilgili bir özellik gün yüzüne çıktı.

WhatsApp'ın yeni özelliği hayat kurtaracak: Testler başladı

Ekran görüntüsünde bir mesajın sabitlenebileceği, bu özelliğin kullanılabilmesi için de son sürüme yükseltilmesi yönünde bir uyarı yer alıyor.

WhatsApp’ın test ettiği sohbet içerisinde mesaj sabitleme özelliği, üst üste gelen mesajlar arasında kullanıcıyı önemli bir zahmetten kurtaracak. Özellikle grup konuşmalarında bir konu üzerinde duruluyor ve o konunun üstüne çok fazla mesaj biniyorsa, işte bu özellik büyük kolaylık sağlayabilir.

Telegram’da bu özellik mevcut ve kullanıcılar birden fazla mesajı sabitleyebiliyor. Fakat bir diğer rakip uygulama Signal’de mesaj sabitleme bulunmuyor.

Şu anda WhatsApp, mesaj sabitleme özelliğini test ediyor. Resmi sürümün hazır olarak kullanıma ne zaman sunulacağı ise merak konusu.

Kaynak: WABetainfo

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...