Tgrt Haber

Xbox Game Pass'e iki yeni oyun daha eklendi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Xbox Blog
28 Kasım 2023 17:00 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 17:02
Xbox Game Pass'e iki yeni oyun daha eklendi

Bulut tabanlı oyun servisi Xbox Game Pass kütüphanesine iki yeni oyun daha eklendi.

Her ay yeni oyunlarla çeşitlenen Xbox Game Pass​ kütüphanesi, bu ay iki yeni oyunun eklenmesiyle biraz daha büyüyor.

Aralarında paten kayma oyunu Rollerdrome'un da bulunduğu oyunlar, Microsoft​'un bulut tabanlı oyun servisine dahil edildi. Peki başka hangi oyun listeye eklendi?

XBOX GAME PASS'E 2 YENİ OYUN TAKVİYESİ

Rollerdrome Xbox Game Pass, PC Game Pass ve Xbox Cloud Gaming için geldi. Bir diğer oyun olan  Dune: Spice Wars ise, geçen yıl PC Game Pass için yayınlanmasının ardından şimdi de  hizmetin konsol sürümüne ve Xbox Cloud Gaming sürümlerine eklendi.

Söz konusu oyunlardan Rollerdrome,  hızlı tempolu dövüşü paten kaymanın akıcılığıyla birleştiren tek oyunculu bir üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu olarak geliyor. Aksiyon dolu sahnelerle zorlu sınavlardan geçmeniz gerekiyor. Rollerdrome, ilk olarak Ağustos 2022'de PlayStation ve PC'de piyasaya sürüldü, bu nedenle nişancı oyununun nihayet Xbox'a geldiğini görmek oldukça heyecan verici.

Dune'a gelince: 4X gerçek zamanlı strateji oyunu Spice Wars, aslında geçen yıl Game Preview'da PC Game Pass'e katılmıştı. Tam bir yıl sonra, konsol ve bulut oyuncuları da nihayet bu oyunu deneyimleme şansını geç de olsa yakaladılar. Her iki oyunu dilediğiniz gibi Xbox Game Pass üzerinden kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Kaynak: Xbox Blog

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...