Tgrt Haber

Xiaomi 13 serisi 3C sertifikasını aldı: Hızlı şarj özelliği resmiyet kazandı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Digital Chat Station
17 Ekim 2022 15:54 - Güncelleme : 17 Ekim 2022 15:54
Xiaomi 13 serisi 3C sertifikasını aldı: Hızlı şarj özelliği resmiyet kazandı

Xiaomi'nin bu yıl sonu ya da önümüzdeki yılın başında piyasaya süreceği Xiaomi 13 serisi, piyasaya çıkmak için gerekli 3C sertifikasını aldı.

Akıllı telefon pazarında bulunan yüzlerce ürünüyle öne çıkan Xiaomi​, gelecek yılın modelleri için şimdiden hazırlıklarını sürdürüyor. Rakiplerine nispeten daha fazla ürün gamı bulunan firma, önümüzdeki yıl Xiaomi​ 13 serisi ile rekabet edecek. Çinli markanın yeni telefonları hakkında her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkarken, bu kez resmi olarak alınan 3C sertifikasyon bilgileri paylaşıldı.

Gelecek yılın en iddialı modelleri olması beklenen Xiaomi 13,hızlı şarj​ özelliği ve model numarası ile netlik kazandı. 

XIAOMI​ 13 İÇİN ÖZELLİKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Sertifikasyon bilgisine göre Xiaomi​ 13, 2211133C model numarasına sahip bir şarj cihazı ile donatılacak. Bu, Xiaomi​ 12'de olduğu gibi Xiaomi​ 13'te de 67Whızlı şarj cihazı kullanılacağını gösteriyor.

Görünüşe bakılırsa Çinli üretici, oyuncu telefonlarında kullandığı gibi 120W hızlı şarjı Xiaomi​ 13'te tercih etmeyecek. Ancak bunun Ultra modellerde kullanılması da çok yüksek ihtimal taşıyor.

Xiaomi 13 serisi 3C sertifikasını aldı: Hızlı şarj özelliği resmiyet kazandı

Hızlı şarjın yanı sıra Xiaomi​ 13, düz ekran tasarımına dönecek ve yeni bir işlemciye sahip olacak. Çinli firma, Xiaomi​ 13'te Snapdragon 8 Gen2 yonga setine yer verecek. Ayrıca telefonun arka kamerası; 50 Megapiksel çözünürlükte ve OIS optik görüntü sabitleme özelliğiyle gelecek.

Xiaomi​ 13'ün yanı sıra, 13 Pro ve 13 Ultra'nın da seride yer alması bekleniyor.

Kaynak: Digital Chat Station
Sonraki Haber Yükleniyor...