Tgrt Haber

Xiaomi büyümeye devam ediyor: MIUI kullanıcı sayısında yeni rekor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Xiaomi
25 Kasım 2022 20:40 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 20:43
Xiaomi büyümeye devam ediyor: MIUI kullanıcı sayısında yeni rekor

Çinli teknoloji devi Xiaomi, geliştirdiği MIUI arayüzünde kullanıcı sayısını giderek artırıyor. Firma, son olarak aktif kullanıcı sayısını açıkladı.

Birçok alanda başarılı işlere imza atan Xiaomi​, mobil cihazlar için geliştirdiği MIUI arayüzüyle de önemli yol kat etti. Çinli firmanın yıllardır piyasayada bulunan arayüzü her geçen yıl yeni sürümlerle güncellenirken, bu arayüzü kullanan aktif kullanıcı sayısı​ da açıklandı.

Xiaomi, 2022'nin üçüncü çeyreğine ilişkin finansal verilerini açıkladığı an itibariyle gücünü bir kez daha gösterdi. Şirket, MIUI kullanıcı sayısında bir kez daha rekor kırdı ve bu alanda önemli bir virajı daha döndü.

MIUI KULLANICI SAYISINDA REKOR

Uluslararası pazarlarda giderek daha güçlü bir şekilde varlığını sürdüren Xiaomi, geleneksel ekipmanlarla sınırlı bir marka olmadığını gösterdi. Üçüncü çeyreğe ilişkin finansal raporları açıklayan firma, akıllı telefon​ satışlarında her ne kadar istediği hedefi yakalayamasa da MIUI arayüzündeki kullanıcı sayısıyla gülmeyi başardı.

Xiaomi büyümeye devam ediyor: MIUI kullanıcı sayısında yeni rekor

Buna göre Xiaomi'nin akıllı telefonlarda kullanılan MIUI arayüzünü aktif kullanıcı sayısı 564 milyon olarak kaydedildi. Bu rakam, geçen yıla kıyasla kullanıcı sayında 78,1 milyonluk artış olduğunu ve art arda sekiz çeyrek büyüme olduğunu gösteriyor. Ülkemizde de milyonlarca kişi MIUI arayüzünü Xiaomi, Redmi ve POCO cihazlarında kullanıyor.

 

Kaynak: Xiaomi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...