Tgrt Haber

Xiaomi telefonlar için yeni kan: MIUI 14 güncellemesi geliyor, yetkili isim gelişmeleri aktardı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Weibo
17 Kasım 2022 12:31 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 12:33
Xiaomi telefonlar için yeni kan: MIUI 14 güncellemesi geliyor, yetkili isim gelişmeleri aktardı!

Xiaomi, yeni nesil arayüz güncellemesi için çalışmalarını sürdürürken, şirket yetkilisi MIUI 14 ile ilgili son gelişmeleri aktardı.

Xiaomi​, yazılım departmanında yoğun mesai harcıyor ve kendi geliştirdiği arayüzler ile cihazdaki kullanıcı deneyimini ileri seviyeye taşıyor.

Çinli firma son olarak geçtiğimiz yıl MIUI​ 13 güncellemesi ile karşımıza çıkmıştı. Yeni özelliklerle gelen güncelleme, daha stabil ve kararlı çalışmasıyla da kullanıcıların yüzünü güldürmeyi başardı.

MIUI 14​ GÜNCELLEMESİ GELİYOR

Xiaomi, MIUI 13 güncellemesini geçen yıl piyasaya sürdü. Dolayısıyla gözler şimdi MIUI 14'e çevrildi ve getireceği özellikler de bekleyenlerini heyecanlandırıyor.

MIUI 14 arayüzüyle ilgili henüz çok fazla detay bulunmuyor. Ancak Xiaomi, diğer arayüzlerde olduğu gibi MIUI 14 güncellemesini de kusursuz yapmak için yoğun çalışıyor.

Xiaomi telefonlar için yeni kan: MIUI 14 güncellemesi geliyor, yetkili isim gelişmeleri aktardı!

Yeni arayüz güncellemesi halen geliştirme sürecindeyken, Xiaomi ürün direktörü ve MIUI deneyiminin genel müdürü Jin Fan, Weibo üzerinden bazı gelişmeleri aktardı.

Jin Fan MIUI 14 için, ''Geçen yıl tüm ekip çok çalıştı ve büyük, yeni bir plan başlattı. Yakında sizlerle buluşacak MIUI 14'te yeni bir başlangıç olacak. En aerodinamik ve hafif amiral gemisi cep telefonu sistemi olacak'' dedi.

MIUI 14'ün hafif ve akıcı bir arayüz olarak geleceğini belirten Jin Fan, kullanıcı deneyiminin artacağına dikkat çekti. Sistem kararlığına odaklanacak güncellemenin yıl bitiminden önce duyurulması bekleniyor. Öte yandan aynı zaman diliminde yeni amiral gemileri Xiaomi 13 ve 13 Pro modellerinin de tanıtılacağı söylentiler arasında.

Kaynak: Weibo
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...