Tgrt Haber

Xiaomi’den bir ülkeye jest: 5 Telefonun garanti süresi +2 yıl daha uzatıldı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: ithome
30 May 2023 15:59 - Güncelleme : 30 May 2023 16:01
Xiaomi’den bir ülkeye jest: 5 Telefonun garanti süresi +2 yıl daha uzatıldı!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, kısa süre önce bir ülkede şaşırtan karar aldı. Firma, Redmi Note 10 serisi dahil 5 modelin garanti süresini 2 yıl uzattı.

Akıllı telefon pazarında dünyanın önde gelen isimlerinden Xiaomi​, bir ülkede çok önemli değişikliğe gitti.

Garanti süresi halihazırda 2 yıl olan bazı akıllı telefonlar, Xiaomi’nin ek süre getirmesiyle birlikte +2 yıl daha garanti kapsamına dahil edildi. İşte 2 yıl ek süre garanti kapsamına giren Xiaomi cihazlar ve programın uygulandığı ülke..

5 TELEFON İÇİN +2 YIL DAHA GARANTİ

Xiaomi, en büyük gelir kaynaklarından biri olan Hindistan’da, Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Max, Xiaomi 11 Ultra ve Poco X3 Pro cihazları için ek 2 yıl daha garanti sunacağını açıkladı.

Hindistan’da yaşayan Xiaomi kullanıcıları, eğer son iki yıl içerisinde söz konusu cihazlardan birini satın aldıysa; anakart, kamera ve diğer bileşenlerle ilgili sorunlarını garanti süresi sona ermişse bile yetkili servise verebilecek. Ancak bu süreçte yine her zamanki gibi ürünün kullanıcı hatası olup olmamasının ardından garanti dahiline alınabilecek.

Uzatılmış garanti politikasından yararlanabilmek için müşterilerin en yakın Xiaomi servis merkezine telefonun satın alma faturasını ibraz etmesi gerekiyor. Xiaomi, sorunun garanti kapsamı dışında olduğunu düşünmediği sürece, uzatılmış garanti kapsamında onarım veya değiştirme ücretsiz olarak sağlanacak.

TÜRKİYE’YE DE GELECEK Mİ?

Şu an için Hindistan’da yapılan bu değişikliğin diğer ülkelere de gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Ancak Xiaomi’nin henüz diğer ülkeler için bir açıklaması bulunmuyor.

Kaynak: İthome
Derleme: Okan Güleş/ tgrthaber.com.tr

Kaynak: ithome
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...