Tgrt Haber

Xiaomi'den e-SIM'li saat: Watch S3 tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı

Editör: İmran Baran / Kaynak: Rozetked
26 Ekim 2023 17:24 - Güncelleme : 26 Ekim 2023 17:32
Xiaomi'den e-SIM'li saat: Watch S3 tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi piyasaya sürdüğü yeni akıllı telefonlarına ek olarak bir de akıllı saat ekledi. Kullanıcılarına yeni tasarımını tanıtan Çinli firma, eSIM desteğini de getirdi.

Xiaomi​, amiral gemisi modellerine ek olarak yeni akıllı saatini de tanıttı. Üst segmentte yer alacak Watch S3, dikkat çeken özelliklerle donatıldı ve birçok yeniliğiyle rakiplerinin önüne geçiyor.

Yeni akıllı telefonlarla birlikte Xiaomi, çıkarılabilir çerçeveli Watch S3 akıllı saatini de tanıttı. Bu saat eSIM ile birlikte iki versiyon olarak karşımıza çıkıyor. Peki neler sunuyor?

XİAOMİ WATCH S3 ÖZELLİKLERİ

Giyilebilir teknoloji pazarında ses getirecek yeni Watch S3, inç başına 326 piksellik yoğunluğa, 600 nit parlaklığa ve 1,43 inç AMOLED ekrana sahip.  Öte yandan saat, kullanıcıların isteklerine göre yeniden tasarlanabilme özelliğine ve değiştirilebilir çerçeve opsiyonuna da sahip.

Xiaomi'den e-SIM'li saat: Watch S3 tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı

Dikkat çeken özelliklerle gelen Watch S3, kalp atış hızı izleme, çift frekanslı uydu konumlandırma, uyku kalitesi takibi, stres ve kan oksijen seviyelerini ölçmeyi de destekliyor. Pil ömrü ise 15 güne kadar çıkabilen saatte NFC özelliği bulunuyor. Kullanılan sistem ise yakın zamanda tanıtılan HyperOS.  

Fiyat tarafında ise  bu saat oldukça uygun. Xiaomi tarafından açıklanan fiyat etiketi 109 dolar. Ancak değiştirilebilir kadranları ayrı ayrı satın almanız gerekecek. Peki sizler bu saat hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

 

Kaynak: Rozetked

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...