Tgrt Haber

Xiaomi’den ilk Flip telefon geliyor: MIX Flip’in tasarımı belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Teknoweek
01 Kasım 2023 14:10 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 14:12
Xiaomi’den ilk Flip telefon geliyor: MIX Flip’in tasarımı belli oldu

Huawei, Samsung, Oppo ve Vivo’nun ardından sıra Xiaomi’de. Çinli üretici ilk flip amiral gemisi olacak MIX Flip modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. IMEI veritabanında ilk detaylarıyla gün yüzüne çıktı.

Akıllı telefon​ pazarında son trend katlanabilir ekranlı modeller. Halihazırda teknoloji devlerinin kendi katlanabilir ekranlı telefonları bulunurken, Xiaomi​, Flip modelinden yoksundu.

Neyse ki şirket bu açığı da 2024’te kapatacak. Samsung​, Huawei ve OPPO’ya rakip olacak MIX Flip ilk görüntüsü ve detaylarıyla gün yüzüne çıktı.

MIX FLİP İMEİ VERİTABANINDA GÖRÜLDÜ

Xiaomi’nin önümüzdeki yıl tanıtacağı MIX Flip modeli, IMEI veri tabanında 2311BPN23C numarasıyla doğrulandı. Telefonun Çin’de tanıtılmasına kesin gözüyle bakılırken, global olarak ise kaderi belli değil.

Öte yandan paylaşılan şematik görüntülere göre Xiaomi MIX Flip, iç tarafında delikli tasarımı benismeyen ekran, dış tarafında ise üçlü Leica kamera sistemi ile donatılacak.  Bu kamera sistemi; geniş açılı, ultra geniş açılı ve periskop telefoto olarak üçe ayrılacak.

Şu anda flip model katlanabilir telefonu bulunan şirketler arasında Samsung, Huawei, Vivo ve OPPO gibi markalar bulunuyor. Xiaomi ise gelecek yılda ilk flip modeliyle karşımıza çıkacak. Peki tasarımı nasıl buldunuz?

Kaynak: Teknoweek

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...