Tgrt Haber

Xiaomi'den uygun fiyata amiral gemisi geliyor: Redmi K70 ve K70 Pro'dan yeni görüntüler!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gizmochina
12 Kasım 2023 16:11 - Güncelleme : 12 Kasım 2023 16:15
Xiaomi'den uygun fiyata amiral gemisi geliyor: Redmi K70 ve K70 Pro'dan yeni görüntüler!

Uygun fiyatlı amiral gemisi Redmi'nin yeni üyeleri yolda. Xiaomi'nin piyasaya sürmeye hazırlandığı Redmi K70 ve K70 Pro'dan tasarımı gözler önüne seren görüntüler geldi.

Uygun fiyatlı, orta segment ve amiral gemisi telefonlarıyla rekabet eden Xiaomi​, Redmi serisi ile dünyanın dört bir yanında beğenileri kazandı. Son olarak piyasada Redmi K60'a ilgi fazla olsa da yolda şimdiden Redmi K70 ve K70 Pro ikilisi var.Önümüzdeki yılın başlarında veya bu yılın sonunda çıkış yapacak Redmi K70 serisi için artık geri sayım başladı. Cihazların teknik detaylarının yanı sıra, tasarımını gözler önüne seren görüntüleri de ortaya çıktı. Böylece tasarım hakkında merak edilen pek çok soru da ortadan kalkmış oldu.

REDMİ K70 SERİSİ, DİĞER RAKİPLERİNDEN DAHA UYGUN FİYATLI OLACAK

Yaklaşan Redmi K70, K70 Pro ve K70e'nin benzer tasarımlara sahip olması bekleniyor. Aşağıdaki görüntüde ise beyaz renkli Redmi K70'in LED flaş ünitesinin de bulunduğu üçlü bir arka kamera kurulumuyla kutudan çıkacağı görülmekte. Redmi K70 Pro'nun sızdırılan görseli ise 50 megapiksel birincil kamerayla donatılmış siyah versiyonunu ortaya çıkarmakta.

Xiaomi'den uygun fiyata amiral gemisi geliyor: Redmi K70 ve K70 Pro'dan yeni görüntüler!

Öte yandan telefonun özelliklerine bakacak olursak önceki sızdırılan raporlara göre Redmi K70 ve K70 Pro, sırasıyla Snapdragon 8 Gen 2​ ve Snapdragon 8 Gen 3​ yonga setlerinden güç alacak. Bunun yanı sıra Redmi K70e'nin yakında çıkacak Dimensity 8300 yonga setiyle donatılması bekleniyor. OLED bir panele sahip olması beklenen her iki cihazdan K70'in 1,5K çözünürlüğü desteklediği söylenirken Pro modelinin ise 2K çözünürlük sunacağı söyleniyor.

Kaynak: Gizmochina

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...