Tgrt Haber

Xiaomi'nin CyberOne robotu bu kez bateri çaldı!

12 Aralık 2022 10:40 - Güncelleme : 12 Aralık 2022 10:33
Xiaomi'nin CyberOne robotu bu kez bateri çaldı!

Xiaomi'nin insansı robotu CyberOne, yeteneklerini gözler önüne seriyor. Son olarak dans eden robot, şimdi de bateri çaldı.

Xiaomi​, 2022'nin Ağustos ayında Tesla​ rakibi CyberOne insansı robotunu tanıttı. 1.77 cm boyunda ve 52 kg ağırlıktaki robot, insan benzeri becerileriyle tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı.

Daha önce etkinlik sırasında Xiaomi CEO'suna çiçek verip daha sonra da dans figürlerini sergileyen CyberOne, bu kez de bateri çalarak yeni kazandığı kabiliyetlerini gösterdi.

İNSANSI ROBOT​, BATERİ VİDEOSUYLA GÜNDEME GELDİ

CyberOne bir kez daha gündeme geldi. Firma, insansı robot için etkileyici bir video yayınlandı.

Söz konusu videoda CyberOne bateri çalarken karşımıza çıkıyor. Bunu yapabilmesi için eğitildiği açıklanan insansı robot, çok hızlı değil ancak yine de güzel bir ritim tutturabiliyor.

Rapora göre, CyberOne’ın davul performansının en zor kısmı, uzun davul ritimlerini sürekli ve başka yerlere vurmadan çalmaktı. Bu sorunu çözmek için özel algoritmalar geliştiren Xiaomi Robotics Lab ekibi, ortaya fazlasıyla memnun oldukları bu performansı çıkardı.  

Sürekli gelişen ve insana özgü kabiliyetler alan CyberOne, Tesla'nın insansı robotuna da rakip olarak gösteriliyor. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...