Tgrt Haber

Yakında Türkiye’ye de gelecek: En popüler WhatsApp kanalları açıklandı

31 Temmuz 2023 14:22 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 14:24
Yakında Türkiye’ye de gelecek: En popüler WhatsApp kanalları açıklandı

WhatsApp’ın bir süredir test ettiği, hatta yakın zamanda bazı bölgelerde devreye aldığı kanallar özelliğiyle ilgili yeni veriler paylaşıldı. En popüler WhatsApp kanalları belli oldu.

Meta’nın mesajlaşma uygulaması WhatsApp​, son birkaç yılda onlarca özellikle güncellendi. Bunlardan kimisi dünyanın dört bir yanında kullanıma sunulurken, kimisi de kademeler  halinde kullanıcılara ulaşıyor.

Dikkat çeken yeniliklerden biri olan WhatsApp Kanallar özelliği, Türkiye haricinde pek çok ülkede aktif olarak kullanılabiliyor. Yakında ülkemize de gelecek bu özellik için aktif ülkelerde en popüler kanallar açıklandı.

EN POPÜLER WHATSAPP KANALLARI

LOG’un haberine göre 28 Temmuz tarihinde yapılan paylaşıma göre şu an en çok takipçiye sahip WhatsApp Kanalı, 1 milyonu geçen ilk kanal​ olan ve şu an 1,5 milyona yaklaşan büyük futbol kulübü Real Madrid​ oldu.

Listenin ikinci sırasında ise yine İspanya’nın en önemli takımlarından Barcelona​ bulunuyor. 1,2 milyon aboneye sahip olan Barcelona, Real Madrid’i takip ediyor. Üçüncü sırada ise WhatsApp’ın kendi resmi ‘WhatsApp’ kanalı bulunuyor. Bu kanalın abone sayısı ise 1 milyonun üzerinde.

Yakında Türkiye’ye de gelecek: En popüler WhatsApp kanalları açıklandı

Öte yandan ilk on içerisinde Man City, Liverpool, Noticias Caracol, WWE ve Noticias RCN gibi kanallar da yer alıyor. Kullanımı sürekli artan kanallar altyapısı, küresel olarak her ülkede aktif edildiği zaman şu an gördüğümüz bu takipçi sayıları inanılmaz oranda artacaktır.

Meta​, yeni WhatsApp Kanallar özelliğinin şu açıklamalar ile duyurmuştu:

“Kişi ve kuruluşlardan önemli güncellemeleri WhatsApp’tan ayrılmadan almanın basit, güvenilir ve gizli bir yolu olan Kanalları tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Kanalları, Güncellemeler adlı yeni bir sekmede geliştiriyoruz. Durumu ve takip etmeyi seçtiğiniz kanalları içeren bu sekme; aile, arkadaş ve topluluklarınızla olan sohbetlerden ayrı olacak. Kanallar, yöneticilerin tek yönlü olarak metin, fotoğraflar, videolar, çıkartmalar ve anketler gönderebileceği bir yayın aracıdır. Takip edeceğiniz kanalları seçmenize yardımcı olmak için hobilerinizin, spor takımlarınızın, yerel yetkililerden güncellemelerin ve daha fazlasının yer aldığı, arama yapabileceğiniz bir dizin oluşturuyoruz. Sohbetlerde veya e-postayla gönderilen ya da çevrimiçi ortamda paylaşılan davet bağlantıları üzerinden de belirli kanallara ulaşabilirsiniz.”

Kaynak: LOG

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...