Tgrt Haber

Yapay zeka sohbet robotu ChatGPT, Türkiye'de de kullanıma sunuldu!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Apple
31 May 2023 09:53 - Güncelleme : 31 May 2023 10:02
Yapay zeka sohbet robotu ChatGPT, Türkiye'de de kullanıma sunuldu!

Geçtiğimiz haftalarda iOS platformu için çıkış yapan ve onlarca ülkeye açılan ChatGPT, nihayet Türkiye'ye de geldi. OpenAI'in yapay zeka sohbet robotu ücretsiz olarak kullaılabilir.

OpenAI​ tarafından geliştirilen ve başta sadece web sitesiyle karşımıza çıkan ChatGPT​, artık her platformda yüzünü göstermeyi başardı. Daha önce Microsoft'un Bing tarayıcısına entegre edilen, hemen akabinde ise Opera'nın bünyesine de dahil edilen yapay zeka sohbet robotu, yakın zamanda ise iOS​ işletim sistemli cihazlar için çıkış yaptı.

İlk olarak ABD ve İngiltere'deki kullanıcılara açılan mobil ChatGPT uygulaması, artık diğer ülkelere de genişleyerek nihayet Türkiye​'ye ulaştı. Şu andan itibaren iOS yüklü iPhone, veya iPadOS yüklü iPad kullanıcıları OpenAI'in geliştirdiği ChatGPT uygulamasını indirip kullanmaya başlayabilir.

CHATGPT İOS UYGYULAMASI TÜRKİYE'YE GELDİ

Türkiye'deki kullanıcılrın ChatGPT'yi telefonlarında kullanabilmesi için App Store'a girip, buraya tıklayarak karşısına çıkan ekrandan ChatGPT uygulamasını indirmesi gerekiyor.

Yapay zeka sohbet robotu ChatGPT, Türkiye'de de kullanıma sunuldu!

Ortalam 42 MB civarında boyuta sahip uygulama, ücretsiz olmasının yanı sıra herhangi bir reklam içermiyor ve üstelik sesli girişe de izin veriyor.

ANDROİD​ UYGULAMASI DA YAKINDA GELİYOR

iOS sistemli cihazlar için çıkış yapan ve dünyanın dört bir yanına açılan ChatGPT, yakında Android cihazlara da gelecek. Tarih belli olmamakla birlikte OpenAI, bunun üzerine çalıştığını doğruladı.

 

Kaynak: Apple
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...