Tgrt Haber

Yeni Batman oyunu geliyor: İlk bilgiler ortaya çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
24 Kasım 2022 12:17 - Güncelleme : 24 Kasım 2022 12:19
Yeni Batman oyunu geliyor: İlk bilgiler ortaya çıktı

Süper kahraman oyunu sevenlere müjde. Yeni Batman oyunu geliyor, ilk bilgiler ortaya çıktı. İşte detaylar.

Süper kahraman filmleri milyonlarca kişi tarafından izlenirken, bu filmlerin oyunlara uyarlanması da uzun süredir aşina olduğumuz durumlardan.

Spider-Man'in oyunu, özellikle genç kuşak tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, Batman​ Arkham serisi de yine akıllarda iz bırakmıştı. Şimdi ise yeni bir Batman oyununa dair önemli bilgiler ortaya çıktı.

YENİ BATMAN OYUNU İÇİN GERİ SAYIM

Süper kahraman filmlerinin oyuna uyarlanması önemli dönüm noktalarından biriyken, yeni Batman oyunun gelecek olması ise şimdiden pek çok kullanıcıyı heyecanlandırdı.

Batman serisinin oyunu 2015'te sona ererken, yeni başlangıç için geri sayım başladı. Jank Roettgers, elde ettiği belgelerden Meta​ için yeni bir Batman VR oyunu üzerine çalışıldığını söyledi. 

https://twitter.com/jank0/status/1595128491976327168

Geliştirici daha önce başka oyunlarla ilgili de önemli verilere erişmişti. PS VR için geliştirilen Iron Man VR çalışmalarıyla tanınan isim, Meta Quest kulaklığı için de yeni bir Batman oyunu üzerine çalışıldığını belirtti. Ancak oyuna dair farklı bir bilgi paylaşmadı.

 

 

Kaynak: Twitter

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...