Tgrt Haber

Yıllar sonra değişiyor: Counter Strike 2'nin yeni silah satın alma sistemi tanıtıldı

07 Haziran 2023 14:45 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 14:46
Yıllar sonra değişiyor: Counter Strike 2'nin yeni silah satın alma sistemi tanıtıldı

Valve, Counter Strike 2 oyunuyla ilgili yaptığı yeni duyuruda silah satın alma sisteminin değişeceğini aktardı.

CS:GO​'nun yeni versiyonu olarak duyurulan ve halihazırda sınırlı sayıda oyuncu tarafından test edilen Counter Strike 2, 2023 yazında çıkacak. Valve​ oyunla ilgili paylaştığı bilgilere yenilerini ekledi.

Twitter'dan yapılan açıklamada Counter Strike 2'nin güncellenmiş silah satın alma sistemi tanıtıldı. Yayınlanan yeni sistem tıpkı Valorant​'a benzeyen bir tasarıma sahip olacak. Ancak değişen tek şey tasarım değil, bununla birlikte Counter Strike: Global Offensive'de olmayan özellikler de eklenmiş durumda.

COUNTER STRİKE 2'NİN İADE ÖZELLİĞİ

CS:GO'da yanlış alınan ekipmanlar iade edilemiyordu. Valve oyuncuların canını sıkan bu sorunu düzelttiğini söyledi. Counter Strike 2'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Yanlış şeyi mi aldın? Farklı bir silah, zırh veya el bombası mı almak istiyorsunuz? Satın aldığınız ürünü geri satın ve satın alma süresi boyunca tekrar istediğiniz şeyi satın alın."

https://twitter.com/CounterStrike/status/1666196557841207296

KİŞİSEL SATIN ALMA MENÜSÜ OLUŞTURULABİLECEK

Counter Strike 2'de oyuncular silah satın alma menüsünü 4 tabanca, 5 "orta seviye" silah (SMGs/shotguns) ve 5 tüfek seçenekleriyle birlikte kişiselleştirebilecekler.

https://twitter.com/CounterStrike/status/1666196311157411840

Bunun yanı sıra CS:GO'da olmayan silah kombinasyonları da CS 2 ile yapılabilecek. Örnek vermek gerekirse susturuculu M4A1-S ve M4A4 silahları aynı anda kullanılabilecek. Önceki oyunda bu iki silah birarada takılamıyordu, ikisinden birini seçmek gerekiyordu. Counter Strike 2 bu anlamda daha kullanışlılık sağlıyor.

COUNTER STRİKE 2 NASIL OYNANIR?

Counter Strike 2 şu anda test aşamasında olduğundan herkese açık değil. Valve'nin "Counter-Strike tarihindeki en büyük teknik sıçramayı içeriyor" ifadesiyle tanıttığı oyunu şimdilik yalnızca sınırlı sayıda kişi oynayabiliyor.

Oyuncular Counter-Strike 2 geliştirici ekibinin önemli bulduğu bir dizi faktörlere bağlı olarak seçiliyor. Yani her isteyen bu test sürecine maalesef katılamıyor. Yaz aylarına girmemizle birlikte oyunun çıkışına da az kaldı. Valve, Counter Strike 2 çıkış tarihi için 2023 yazına işaret etmişti.

Kaynak: PCGamer

Derleme: Ömer Faruk Doğan

Kaynak: PCGamer

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...