Tgrt Haber

Yıllara meydan okuyor: CS:GO'dan Steam'de yeni rekor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Steam
12 Mart 2023 10:18 - Güncelleme : 12 Mart 2023 10:31
Yıllara meydan okuyor: CS:GO'dan Steam'de yeni rekor!

Valve'nin geliştiriciliğini üstlendiği, 2012'de piyasaya sürülen CS:GO yıllar sonra bile adından söz ettirmeyi başarıyor. Öyle ki 2023'e kadar yeni bir güncelleme bile almayan oyun, Steam'de on yıl sonra yeni bir rekora daha imza atmayı başardı.

CS:GO​'nun yeni sezonunun çıkacağına dair haberlerin gelmesinin ardından oyun adeta yeniden küllerinden doğdu. 

2012'de Valve tarafından piyasaya sürülen Counter-Strike serisi, yıllar sonra bile güncelleme almamasına rağmen rekorları kırmaya devam ediyor. 

CS:GO'DAN 10 YIL SONRA REKOR

Büyük bir güncelleme olmamasına rağmen, Valve Corporation'un çok oyunculu oyunu Steam​'de çevrimiçi rekoru kırdı.

Son olarak şubat ayında 1,32 milyondan fazla kişi aynı anda CS:GO oynarken, mart ayında bu rekor 1.4 milyon ile yenilendi ve on yılda ilk kez bu rakamlara ulaşıldı.

Yıllara meydan okuyor: CS:GO'dan Steam'de yeni rekor!

CS:GO kırılan bu rekoru resmi Twitter hesabından yaptığı  bir paylaşımla kutladı. Söz konusu paylaşımda, '' Bugün birlikte "CS:GO" organize eden ve oynayan hesabımızın 1,4 milyon hayranına teşekkürler." ifadelerine yer verildi.

"CS: GO"nun 1,4 milyondan fazla çevrimiçi kullanıcısı var ve bu son "CS: GO2" söylentileriyle ilgili olabilir. Söylentilere göre V Agency, Source 2 motorunu kullanarak "CS: GO2" geliştirmeyi neredeyse bitirdi ve yakın gelecekte bir BETA testine geçiş yapacak.

Kaynak: Steam
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...