Tgrt Haber

Yine olmadı... iPhone için yayınlanan son güncelleme hatalarla geldi, şikayetlerin sayısı arttı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Wccftech
31 Aralık 2023 16:46 - Güncelleme : 31 Aralık 2023 16:48
Yine olmadı... iPhone için yayınlanan son güncelleme hatalarla geldi, şikayetlerin sayısı arttı

Apple'ın iPhone kullanıcıları için yayınladığı iOS 17.2.1 güncellemesi, sorunları çözmeye odaklanırken yine bir başka hatayı beraberinde getirdi.

iOS 17​ işletim sisteminin bitmek bilmeyen hatalarına bir yenisi daha eklendi. Aylık düzenli olarak güncellenen ve son olarak iOS 17.2.1 sürümü ile yeni özellikleri iPhone​'lara getiren Apple​, bir kez daha eleştirilerin odağında.

Yakın zamanda yayınlanan iOS 17.2.1 güncellemesi, Günlük dahil olmak üzere pek çok özellikle geldi. Bunun yanında Apple, bilinen pek çok sorunu da bu güncelleme ile çözdüğünü belirtmişti. Ancak görünüşe göre hatalar hâlâ düzelmiş sayılmaz; öyle ki son şikayetlere göre bunlara yenisi de eklendi.

İOS 17.2.1'DE CAN SIKAN SORUN

iOS 17.2.1 için ilk bildirilen hata hücresel ağ bağlantılarının kesilmesiyle ilgili. Kullanıcılar tarafından bildirilenlere göre iOS 17.2.1, iPhone'da hücresel ağda bağlantı kesilmesine neden olan bir sorunla gündemde.

Henüz Apple'dan bu hücresel ağda yaşanan soruna ilişkin açıklama gelmese de, bazı kullanıcılar bu sorun için geçici bir çözümün var olduğunu söylüyor. Eğer sizler de iPhone ve iPad​'de hücresel ağ bağlantısıyla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, ayarlar yoluyla hücresel ağ ayarlarını sıfırlayabilirsiniz. Tam çözümün ise muhtemelen birkaç hafta içinde gelmesini bekleyebilirsiniz. 

Kaynak: Wccftech
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...