Tgrt Haber

Televizyonlar için YouTube önemli özelliklerle güncellendi: İşte gelen yenilikler!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: androidcentral
20 Ocak 2023 15:15 - Güncelleme : 20 Ocak 2023 15:32
YouTube, TV uygulamaları için arayüzde önemli bir güncelleme yaptı.

Google, televizyonlar için YouTube TV uygulamasını yeni özelliklerle güncelledi. Çarşamba günü duyurusu yapılan güncelleme, kademeler halinde kullanıcılara sunulmaya başladı. Peki son güncelleme ile neler geldi? İşte ayrıntılar...

YouTube, TV uygulamaları için arayüzde önemli bir güncelleme yaptı.

Google​'ın milyonlarca kişi tarafından kullanılan YouTube uygulaması, her platformda düzenli olarak güncellenerek yeni özellikler kazanıyor. Mobil, tablet ve internet sitesinde önemli özelliklerle güncellenen uygulama, şimdi TV için de önemli yenilikler aldı.

Akış hizmetinde daha kolay gezinme ve içeriği bulma konusunda yardımcı olmak için Google, YouTube TV'yi önemli yeniliklerle güncelledi. Söz konusu güncelleme Çarşamba günü YouTube Blog sayfasından resmi olarak duyuruldu.

YOUTUBE TV'YE CANLI VE KİTAPLIK SEKMESİ EKLENDİ

Güncelleme esas olarak kullanıcı arayüzü sayfasına Kitaplık ve Canlı sekmesini getiriyor. Bunlardan Kiptalık sekmesi, daha sonra izlemek isteyeceğiniz pek çok içeriği de gösteren seçeneklerle sayfanın en üst kısmına eklendi. Bu, henüz denemediğiniz yeni içerikleri ve bazı programları içerebilir.

Ayrıca Kitaplık altında onlarca içeriği kolayca gözden geçirmenize ve izlemek için en doğru içeriği bulmanıza yardımcı olacak filtreler bulunuyor. Aşağıdan Kitaplık tasarımına göz atabilirsiniz.

Televizyonlar için YouTube önemli özelliklerle güncellendi: İşte gelen yenilikler!

Güncelleme dahilinde yeniliğe kavuşan bir diğer özellik ise 'Canlı' sekmesi. Bu özellik aslında uygulamanın içerisinde var. Fakat YouTube, Canlı'yı daha göz önüne gelecek şekilde sayfanın en üstüne Kitaplık sekmesiyle aynı bölmeye yerleştirdi.

Televizyonlar için YouTube önemli özelliklerle güncellendi: İşte gelen yenilikler!

Canlı sekmesi yeni güncellemeyle artık daha iyi öneriler sunuyor. Örneğin kullanıcılara 'doğru programı izlediklerini doğrulamalarına' yardımcı olan yeni, vurgulanmış durum gibi bir bakışta bilgi veren faydalı özellik eklendi.

Google, Kitaplık ve Canlı'nın YouTube TV'de en çok kullanılan sekmeler olduğunu söylüyor. Dolayısıyla güncelleme de tamamen bu iki sekmeye odaklanıyor.

 

Kaynak: androidcentral
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...