Tgrt Haber

YouTube'da 'beğen' butonu kalktı! Google'dan acil açıklama geldi

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: The Verge
05 Haziran 2024 14:53 - Güncelleme : 05 Haziran 2024 14:53
YouTube'da 'beğen' butonu kalktı! Google'dan acil açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde YouTube'un web sürümünde 'beğen' butonu kayboldu ve bu sorun dünya çapında kullanıcılar tarafından fark edildi. Google, sorunu doğrulayıp çözüm için hemen harekete geçti.

Geçtiğimiz günlerde YouTube kullanıcıları dünya çapında sinir bozucu bir durumla karşılaştılar. Platformun web sürümünde, videoların alt kısmında bulunan "beğen" butonu, kimsenin sebebini anlayamadığı bir sorun yüzünden ortadan kaybolduğu fark edildi.

Kullanıcıların karşılaştıkları bu sorun, sosyal medyada ve Reddit gibi forum sitelerinde tartışılmaya başlarken, YouTube'un mobil uygulamasında ise herhangi bir sorun olmadığı öğrenildi.

YOUTUBE SORUNU KISA SÜREDE DÜZELTTİ

Kullanıcılardan gelen yoğun şikayetlerin ardından Google sorunun varlığını doğruladı. Destek sayfasında bir açıklama yapan YouTube yetkilileri, beğen butonunun aniden kaybolduğunu ve bu konunun farkında olduklarını belirtti. An itibarıyla sorunun çözüldüğünü açıkladılar.

The Verge sitesi, sorun sırasında aşağıdaki ekran görüntüsünü paylaştı;

YouTube'da 'beğen' butonu kalktı! Google'dan acil açıklama geldi - 1. Resim

Webtekno'nun aktardığına göre şu anda YouTube'daki beğeni simgesi yerinde duruyor. Artık herhangi bir kaybolma söz konusu değil. Neden böyle bir şey yaşandığı ise bilinmiyor.

BEĞENİ İŞLEVİ SORUNDAN ETKİLENMEDİ

YouTube, sorunun yaşandığı süre zarfında beğeni özelliğinin çalışmaya devam ettiğini, sadece "başparmak yukarı" simgesinin gözden kaybolduğunu belirtti. Dolayısıyla beğenmiş olduğunuz videolardan beğenmenizin kaldırılmadığını da belirtmekte fayda var.

Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...