Tgrt Haber

Zenfone serisi bitecek mi? Asus'tan açıklama geldi

29 Ağustos 2023 11:35 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 11:35
Zenfone serisi bitecek mi? Asus'tan açıklama geldi

Geçen hafta ASUS Zenfone serisinin sonlandırılacağı iddia edildi. Tayvan merkezli teknoloji şirketi kullanıcılar arasında üzüntüyle karşılanan bu haberleri resmi olarak yalanladı.

ASUS​, Zenfone serisini sonlandıracağına dair haberler ile ilgili bir açıklama yaptı. Şirket tarafından paylaşılan basın duyurusunda, iddiaların doğru olmadığı ve Zenfone modellerinin üretimine devam edileceği kaydedildi.

Geçen hafta ortaya çıkan iddialarda, Tayvan​ merkezli şirketin iç yapılanmasında değişikliğe giderek Zenfone serisi üzerinde çalışan ekibini, ROG departmanı ile birleştireceği bilgisi yer alıyordu. Kullanıcılar arasında "Zenfone serisi bitecek" algısına yol açan bu kafa karıştırıcı detaya ASUS açıklık getirdi.

"ZENFONE SERİSİ DEVAM EDECEK"

İddiaların doğru olmadığını vurgulayan ASUS, "İki ana telefon iş ürün grubumuz olan ROG Phone ve Zenfone'a devam edeceğiz. ASUS'un akıllı telefon​ işimize ve müşterilerimize güçlü bir bağlılığı var. Daha fazla bilgi için lütfen 2. çeyrek kazanç çağrımıza bakın. Lütfen 2024 ürün serilerimiz için bizi izlemeye devam edin" dedi.

ASUS, Zenfone serisini yaklaşık olarak 10 yıldan beri sürdürüyor. İlk modelini 2014 yılındaki CES (Tüketici Elektroniği Fuarı) etkinliğinde tanıtan Tayvan merkezli teknoloji şirketi, son olarak Haziran ayında Zenfone 10 modeliyle karşımıza çıktı. Kompakt oluşuyla dikkat çeken bu akıllı telefon, Türkiye'ye ise gelmiyor.

Firma, Zenfone ile ROG Phone ekibini birleştireceğine dair iddialarla ilgili ise açıklama yapmadı.

Kaynak: ASUS
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...