Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 19:07

Togg'a talep patladı, fabrikada çift vardiya başladı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), Eylül ayında 2 bin 204 adet T10X aracını kullanıcılarıyla buluşturdu. Toplam teslimat adedini 5 binin üzerine çıkaran Togg, sürekli artan talebi karşılamak için çalışma düzenini revize etti. Açıklanan bilgiye göre Togg'un fabrikasında çift vardiya sistemine geçildi.
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 15:35

Windows 11’in son güncellemesini yüklemeden önce iki kez düşünün: Ciddi hataları var!

Microsoft’un birkaç gün önce yayınladığı Windows 11 Moment 4 güncellemesi, hataları da beraberinde getirdi. Şikayetlerin sayısı giderek artıyor.
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 14:17

Baldur's Gate 3'ün hataları giderildi: Hotfix 8 güncellemesi yayınlandı, işte değişiklikler

Son zamanların yükseliş gösteren oyunlarından Baldur's Gate 3 için, sekizinci düzeltme yaması yayınlandı. İşte Hotfix 8 yaması ile yapılan değişiklikler.
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 13:49

Medya planlama ve satın almaya yepyeni bir soluk : “STAFF”

Türkiye’de medya alanının önde gelen tecrübeli isimlerinden Bülent Yar'ın kurucu liderliğindeki yeni medya ajansı "STAFF", online ve offline medya planlama ve satın alma alanında müşterilerine etkin ve yaratıcı çözümler sunma hedefiyle yola çıkıyor.
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 13:08

WhatsApp'ta 'kullanıcı adı' dönemi resmen başlıyor: Yeni görüntüler geldi

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı adı belirleme özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik sayesinde biriyle sohbet etmek için telefon numaranızı paylaşmanıza gerek kalmayacak. Kullanıcı adı üzerinden sohbet başlatılabilecek.
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 12:28

Samsung'dan 'bulut oyun' hamlesi! Kendi servisini kullanıma açıyor

Amazon Luna ve Nvidia GeForce Now gibi bulut oyun hizmetlerini sunan şirketler arasına Samsung da katılıyor. Güney Koreli teknoloji şirketi kendi bulut oyun akış servisini çok yakında başlatacak. Ancak rakiplerinden çok farklı bir yönü olacak.
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 11:59

Apple popüler akıllı saat modelini emekliye ayırdı

Apple 2015 yılında piyasaya sürdüğü ilk Apple Watch modelini emekliye ayırdı. Akıllı saati kullananlar artık Apple'ın kendisinden ve yetkili servis sağlayıcılarından onarım desteği alamayacak.
 - X'in yeni özelliğini paylaştı
03 Ekim 2023 - 11:21

Elon Musk bu kez Twitch'i bitirecek: X'e video oyun yayınlama özelliği geliyor! İşte ilk görüntüler

X, eski adıyla Twitter'ı ''her şey için uygulamaya' dönüştürmeyi amaçlayan Elon Musk, bu kez de oynadığı bir oyunu canlı yayın yaparak paylaştı.
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 11:20

Elon Musk'a dava: X yeniden 'Twitter' olabilir

"X" ismini kullanan ABD'li bir reklam ajansı, Elon Musk'un "X Corp." şirketine ticari marka ihlali nedeniyle dava açtı. Musk'un X ismini kullanmasının yasaklanması talep ediliyor. Dava ajans lehine sonuçlanırsa, Twitter ismi yeniden kullanılmaya başlanabilir. Peki hukukçular ne diyor?
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 10:48

Bilim insanlarından umutlandıran açıklama: Dünya dışı yaşam an meselesi 

Bilim insanları önümüzdeki birkaç yıl içinde Dünya dışı yaşamın izlerinin keşfedeceğini açıklayarak "An meselesi" dedi.
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 10:42

Instagram ve Facebook'ta paralık üyelik dönemi: İşte dudak uçuklatan fiyatı

Meta'nın sosyal medya platformları Instagram ve Facebook için aylık abonelik planı üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Şimdi konuyla ilgili bir gelişme daha yaşandı. Abonelik için istenecek aylık ücret belli oldu. Peki Instagram ve Facebook üyelik ücreti ne kadar olacak?
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 10:01

Apple, Formula 1 yayın haklarını almaya hazırlanıyor: Messi'yi izledik sırada Lewis Hamilton var

Halihazırda Lionel Messi'nin yer aldığı MLS yayın haklarına sahip olan Apple, bir spor yatırımına daha hazırlanıyor. Teknoloji devi gözünü bu kez
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 09:29

Spotify da yapay zeka furyasına katıldı: Tek bir komutla yeni şarkılar keşfedilebilecek

Yapay zeka furyası müzik ve podcast platformu Spotify'da sıçradı. İsveç merkezli şirket şarkıları keşfetmenin yeni bir yolunu sunacak.
Teknoloji - Teknoloji
03 Ekim 2023 - 09:06

Windows 11 kullanıcı oranları açıklandı... Aylar sonra beklenmeyen düşüş, işte son veriler

Microsoft'un son işletim sistemi Windows 11'e ilişkin son veriler paylaşıldı. Kullanıcı sayısının artması beklenirken bu sayı tersine düşüyor. İşte güncel veriler...
Teknoloji - Teknoloji
02 Ekim 2023 - 22:37

TikTok'ta reklamsız, ücretli abonelik başlıyor: İşte fiyatı

Sosyal medya şirketi TikTok, platform içerisindeki reklamlardan rahatsız olan kullanıcıları için yeni bir alternatif geliştirmeye başladı. Edinilen bilgiye göre TikTok'a reklamlardan arındırılmış bir sistem geliyor. Fakat herkese açık olmayacak. Sadece para verenler kullanabilecek.
Teknoloji - Teknoloji
02 Ekim 2023 - 20:03

Bu terslikte bir iş var: iPhone 15'e powerbank takılınca 'powerbank' şarj oluyor!

Apple'ın iPhone 15 serisi art arda gelen sorunlarla gündemde. Daha önce telefonun aşırı ısınma sorunlarıyla boğuştuğu ortaya çıkmıştı. Şimdi ise USB-C portu üzerinden bir powerbank takıldığında, iPhone 15'in şarj olması gerekirken powerbank'in şarj olduğu öne sürüldü.
Teknoloji - Teknoloji
02 Ekim 2023 - 14:36

BMW'nin kablosuz şarj teknolojisi, iPhone 15'i bozuyor: İşte ilginç sebebi

Apple'ın yeni iPhone 15 serisinin sorunları bitmek bilmiyor. Bu kez de kablosuz şarj teknolojisine sahip BMV marka otomobillerin, telefonu bozduğu ortaya çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
02 Ekim 2023 - 14:19

Android telefonu olanları ilgilendiriyor: Google'ın pil tasarrufu için önerdiği 8 ayar

Tüm akıllı telefonların pili, arka planda kullanılan uygulamaların yanı sıra aktif olan bazı ayarlar nedeniyle tükenebiliyor. Neyse pil ömrünü uzatmak için bazı ayarlar mevcut. İşte Google'ın pil tasarrufu için önerdiği 8 değişiklik.
Teknoloji - Teknoloji
02 Ekim 2023 - 13:59

Xiaomi güncellemede depar attı! Bir modele daha MIUI 15 müjdesi

Xiaomi yakında genel kullanıma açacağı MIUI 15 kullanıcı arayüzü güncellemesi üzerindeki çalışmalarını hızlandırdı. Yeni yazılımın destekleyeceği bir akıllı telefon modeli daha ortaya çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
02 Ekim 2023 - 13:45

Daha önce kurumsalla sınırlıydı: Microsoft List, artık Android dahil tüm platformlarda kullanılabilir

Microsoft'un 2020 yılında piyasaya sürdüğü görev yönetim uygulaması Microsoft Lists, uzun bir aranın ardından artık tüm platformlarda kullanılabilir.
Başa Dön Sona Git