Tgrt Haber
 - Togg teslimatlarında vites arttı
02 Ekim 2023 - 13:28

Şimdiye kadar teslim edilen Togg sayısı açıklandı: Kaç adet T10X satıldı? İşte paylaşılan veriler

Yerli otomobil Togg'un testlimatları hızlı şekilde gerçekleşirken, bugüne kadar kaç adet T10X satıldığı açıklandı. İşte güncel veriler...
Teknoloji - Teknoloji
02 Ekim 2023 - 12:47

X'te (Twitter) yeni seçenek: 'Para verenlere özel mesaj'

X sosyal medya platformuna, içerik üreticilerin yalnızca abonelerinden mesaj almalarını sağlayacak bir özellik geldi. Böylelikle size abone olan kullanıcılar haricinde hiç kimseden mesaj almamayı seçebileceksiniz.
Teknoloji - Teknoloji
02 Ekim 2023 - 12:02

Apple'dan iPhone için kritik hamle: Google kalkıyor mu? İşte son durum

Apple'ın iPhone cihazlarında kullandığı arama motoru olarak Google'dan vazgeçeceği, bunun yerine kendi arama motoruna geçiş yapacağı bir süredir konuşuluyordu. Şimdi ise konuyla ilişkili yeni bir gelişme yaşandı.
Teknoloji - Teknoloji
02 Ekim 2023 - 11:09

Zam furyasına Samsung da katıldı... Galaxy S23 serisine büyük zam!

Samsung, Galaxy S23 akıllı telefon serisine zam yaptı. Serideki en düşük modelin fiyatı 34 bin 999 TL'ye yükselirken, en tepedeki model için istenen tutar ise 65 bin 999 TL'ye çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
02 Ekim 2023 - 10:45

YouTube'da dikkat çeken yenilik! Artık yeri değişti

YouTube mobil uygulamasında küçük ama önemli bir değişiklik yaptı. Sağ alt köşedeki 'Kitaplık' sekmesini kaldırarak yerine 'Siz' bölümünü ekledi. Artık hesap ayarları, Google Hesap tercihleri gibi seçenekler bu bölümden yönetilecek.
Teknoloji - Teknoloji
02 Ekim 2023 - 09:30

Bütçe dostu Galaxy S23 FE resmen geliyor: Samsung tanıtım tarihini açıkladı

Samsung'un uygun fiyata amiral gemisi deneyimi sunacağı Galaxy S23 FE, çok yakında geliyor. Sızınıtıların ardından Samsung, cihazın çıkış tarihini açıkladı
Teknoloji - Teknoloji
01 Ekim 2023 - 17:00

Mars keşif aracı tespit etti: NASA, devasa toz hortumunun videosunu yayınladı

NASA’nın Mars keşif aracı Perseverance yepyeni görüntülerle Kızıl Gezegen hakkında bilgiler veriyor. Son olarak atmosferdeki devasa toz hortuma da bu görüntüler arasına eklendi.
Teknoloji - Teknoloji
01 Ekim 2023 - 16:11

EA Sports FC Mobile 24, iPhone ve Android cihazlar için çıkış yaptı

Futbolseverlerin merakla beklediği EA Sports FC, uzun bir aranın ardından mobil için de çıkış yaptı. Hem Android hem de iOS cihazlarda indirilebilir.
Teknoloji - Teknoloji
01 Ekim 2023 - 15:12

Counter-Strike 2 ekran kartı testleri paylaşıldı: Hangi sistemde ne kadar performans veriyor?

Valve'nin geçtiğimiz günlerde CS:GO'nun yerine piyasaya sürdüğü Counter-Strike 2'nin, ekran kartı ve FPS testleri yapıldı. İşte oyunun performan sonuçları...
Teknoloji - Teknoloji
01 Ekim 2023 - 14:40

Podcast'lerin fişini çeken Google, YouTube Music için yeni özelliği devreye aldı

Google, geçtiğimiz günlerde Podcast'in önümüzdeki yıl kapatılacağını açıkladı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra YouTube Music için podcast'leri ilgilendirilen yeni özellik kullanıma sunuldu.
Teknoloji - Teknoloji
01 Ekim 2023 - 14:09

iPhone 15 serisinin ısınma problemi kabul edildi… Apple'dan açıklama geldi, çözüm yolda!

Yeni çıkan iPhone 15 serisi pek çok sorunla gündeme geldi. Bunlardan biri de de ısınma sorunuydu. Teknoloji devi kullanıcıları çileden çıkaran bu sorun için açıklama yaptı. Hatayı kabul etti.
 - Tomtaş küllerinden doğdu!
30 Eylül 2023 - 23:14

Tomtaş küllerinden doğdu! Türkiye’nin ilk uçak fabrikası yeniden kuruldu

Türkiye'nin ilk uçak fabrikası Tomtaş, 97 yıl sonra yeniden Kayseri'de kuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde vücut bulan milli teknoloji hamlesinden ilham aldıklarını belirten Tomtaş Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekşi, "Havacılık ve uzay teknoloji ekosisteminin can bulacağı bir merkez kuruyoruz" dedi.
Teknoloji - Teknoloji
30 Eylül 2023 - 16:56

Epic Games'ten 900 TL'lik ücretsiz oyun... İşte indirmek için son tarih

Epic Games Store'da bu hafta, toplam değeri 900 TL'yi aşan Soulstice ve Model Builder oyunları bedava oldu. Bir hafta sürecek kampanya boyunca oyunları Epic Games'teki kütüphanelerine ekleyen kullanıcılar, oyunların ömür boyu sahibi olacak.
 - Mavi Vatan'a 3 yeni nefer
30 Eylül 2023 - 15:04

Mavi Vatan'a 3 yeni nefer geliyor... Donanmanın gücüne güç katacak

Donanmanın gücüne güç katacak
Teknoloji - Teknoloji
30 Eylül 2023 - 12:25

Netflix'ten veda! Son 'kırmızı zarfı' da yolladı

Netflix 25 yıl önce başladığı DVD kiralama hizmetine son verdi. Son kırmızı zarfı da müşterisine teslim eden şirket, "DVD'ler her zaman DNA'mızda olacak." açıklamasında bulundu.
Teknoloji - Teknoloji
30 Eylül 2023 - 10:48

Fransa 'iPhone 12' kararını verdi

Fransa'nın iPhone 12'yi 'tehlikeli radyasyon seviyelerine sahip olduğu' gerekçesiyle yasaklamasının ardından Apple, problemi düzelten bir güncelleme yayınlamıştı. Yapılan açıklamaya göre Fransız yetkililer, söz konusu güncellemenin sorunu çözdüğüne karar verdi.
 - "Katılmak için sabırsızlanıyorum"
29 Eylül 2023 - 19:33

Elon Musk'tan TEKNOFEST mesajı: Gelecek yıl bizzat katılmak için sabırsızlanıyorum

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, sosyal medya hesabından İzmir'de düzenlenen TEKNOFEST için mesaj paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a daveti için müteşekkir olduğunu belirten Musk, "Gelecek yıl bizzat katılmak ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek için can atıyorum" dedi.
Teknoloji - Teknoloji
29 Eylül 2023 - 15:37

Google'dan web sitesi sahipleri için ilginç adım: Artık yapay zeka Bard'ın içerik almasını engelleyebilirler

Yapay zeka sohbet robotları, araştırmalarını internete dayalı olarak yapıyordu. Son dönemin yükselen modellerinden Bard’da, verileri internet sitelerinden alarak derliyordu. Fakat Google, kendi kuyusunu kazacak bir adım atarak Bard’ı engelleme seçeneğini ekledi. Peki ne olacak?
Teknoloji - Teknoloji
29 Eylül 2023 - 15:10

Black Shark, 50 dolarlık akıllı saat ve 40 dolarlık kablosuz kulaklığını tanıttı

Oyuncu telefonlarıyla öne çıkan ve Xiaomi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Black Shark, 50 dolara akıllı saat ve 40 dolara da yeni kablosuz kulaklığını tanıttı.
Teknoloji - Teknoloji
29 Eylül 2023 - 14:02

WhatsApp, 'Hakkımda' sekmesini kaldırıyor: Yerine bakın ne gelecek?

WhatsApp, Hakkımda özelliğini revize etmek için kolları sıvadı. 'WhatsApp Android' uygulamasının en son yayınlanan beta sürümünde, Hakkımda sekmesinin yerine 'Durum' adı verilen yeni bir özelliğin eklendiği keşfedildi.
Başa Dön Sona Git