Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 15:52

PS Plus’ın Ekim ayı ücretsiz oyunları belli oldu: Korku oyunları Cadılar Bayramına özel bedava olacak!

Sony’nin, PS Plus abonelerine Ekim ayında sunacağı ücretsiz oyunlar belli oldu. Korku türü oyunlar önümüzdeki haftadan itibaren ücretsiz.
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 14:27

Elon Musk sosyal ağları çok fena tiye aldı: "Karşımda hazır ola geçin!"

Elon Musk son paylaşımında, sahibi olduğu X şirketinin sosyal medya aleminin patronu olduğunu ima eden bir benzetme yaptı. Rakiplerine de gönderme içeren fotoğrafa kısa süre içerisinde yüzbinlerce beğeni geldi.
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 14:10

Apple, iPhone 15 Pro’lar renk değiştiriyor iddiasına cevapsız kalmadı: İşin aslı ortaya çıktı!

Yeni tanıtılan iPhone 15 serisi, çıktığı gün itibairiyle gündeme çeşitli konularla geldi. Bunlardan biri de iPhone 15 Pro’ların renk değiştirdiği iddiasıydı. Teknoloji devi konuya ilişkin iddialara cevapsız kalmadı.
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 13:34

Apple sözünü tuttu: iPhone 12'ye 'radyasyon' güncellemesi!

iPhone 12'lere "yüksek radyasyon yaydığı" gerekçesiyle Fransa'da satış yasağı gelmesinin ardından Apple, sorunu düzelttiğini iddia eden bir güncelleme yayınladı. Yetkili makamlar güncellemeyi inceleyecek. Radyasyon seviyesinin normale döndüğüne karar verilirse, iPhone 12 yeniden satışa sunulabilecek.
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 13:13

WhatsApp, 16 akıllı telefon modelinde artık çalışmayacak

Popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, 24 Ekim'den itibaren Android 5.0 ve üzeri sürümü destekleyeceğini açıkladı. Bu kararla birlikte 16 adet eski akıllı telefon modelinde artık WhatsApp çalışmayı durduracak. İşte o cihazlar...
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 12:35

Google'dan Gmail kullanıcılarının hoşuna gitmeyecek karar

Google, Gmail kullanıcılarının hoşuna gitmeyebilecek bir karar aldı. İnternet yavaş olan ve daha az depolama alanına sahip olan kullanıcılara hitap eden klasik Gmail sürümü kullanımdan kaldırılıyor.
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 12:16

Milyonlarca Android telefonda yüklü: Google, popüler uygulama için beklenmedik karar aldı

Google’ın kendi geliştirdiği Play Hizmetleri uygulaması için değişikliğe gidildi. Halihazırda aylık olarak güncellenen ve telefonlara yeni Google özelliklerini getiren bu uygulama için düğmeye basıldı.
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 12:01

Instagram'dan bomba özellik: Beğenilen gönderiler gizlenebilecek

Sosyal medya platformu Instagram, kullanıcılarının beğendiği gönderileri ve Reels videolarını gizleyebilecekleri yeni özelliğini test etmeye başladı. Hangi gönderileri beğendiğinizi kimlerin görebileceğini belirleyebileceksiniz.
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 11:20

iPhone 15'ten sonra sürpriz: Galaxy S24 için geri sayıma geçildi, erken tanıtılacak!

Samsung akıllı telefonlarını tanıtmak için genellikle Şubat ayını tercih ediyor. Fakat önümüzdeki yıl biraz farklı olacak. İddialara göre yeni amiral gemisi Galaxy S24, Ocak ayında piyasaya sürülebilir.
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 10:52

Galaxy S23 FE fiyatı belli oldu: Samsung, amiral gemisi modelini çok uyguna satacak!

Samsung’un önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği Galaxy S23 FE’nin fiyatı belli oldu. Uygun fiyata üst düzey özellikler sunacak.
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 10:25

Herkes Türkiye’de bekliyordu: YouTube, uygun fiyatlı paketini gelmeden rafa kaldırdı

Müzik ve video devi YouTube’un, 2021’den bu yana test ettiği ve Türkiye’deki kullanıcıların da beklediği uygun fiyatlı ‘Premium Lite’ paketi, iptal edildi.
Teknoloji - Teknoloji
26 Eylül 2023 - 09:51

Gözler 'TEKNOFEST İzmir'de: Geri sayım başladı!

İstanbul ve Ankara'da binlerce kişiyi ağırlayan TEKNOFEST, kapılarını bu kez de İzmir'e açıyor. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivalinin İzmir etkinliği için geri sayım başladı.
Teknoloji - Teknoloji
25 Eylül 2023 - 17:41

Instagram para kazanma özelliğini Türkiye'de aktif etti (Instagram'dan nasıl para kazanılır?)

Instagram, Reels videolarına gönderilen hediyeler üzerinden para kazanmayı sağlayan "Gifts" özelliğini Türkiye'de kullanıma sundu. Her bir hediyenin fiyatı 20 TL ila 200 TL arasında değişiklik gösteriyor.
Teknoloji - Teknoloji
25 Eylül 2023 - 17:36

ChatGPT artık çok daha yetenekli: Görebiliyor, duyuyor hatta konuşuyor!

OpenAI tarafından geliştirilen yapay zeka sohbet robotu ChatGPT için kullanım şekli baştan sona değişti. Artık konuşabiliyor, görüyor hatta duyabiliyor.
Teknoloji - Teknoloji
25 Eylül 2023 - 17:09

Cyberpunk 2077 2.0 için yeni modlar çıktı: Önemli iyileştirmeler yapıldı!

Cyberpunk 2077 için paylaşılan 2.0 güncellemesinin ardından Nexus, iki yeni önemli modu geliştirdi ve indirmeye sundu.
Teknoloji - Teknoloji
25 Eylül 2023 - 15:09

Xbox Game Pass fiyatlarına bir zam daha yolda

Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, katıldığı bir etkinlikte Xbox Game Pass hakkında konuştu. Temmuz ayında abonelik fiyatları artırılan servise yakın zamanda bir zam daha geleceğini doğruladı.
Teknoloji - Teknoloji
25 Eylül 2023 - 14:28

Sophia görmesin... İnsansı robot Tesla Optimus yeni becerilerini sergiledi

Elektrikli otomobil firması Tesla, geçen yıl tanıttığı 'Tesla Optimus' adlı insansı robotuna yeni özellikler ekledi. Kendi kendini kalibre etme yeteneği sayesinde, ortama daha iyi uyum sağlayabiliyor. Robotun yeni becerileri bir videoyla gösterildi.
Teknoloji - Teknoloji
25 Eylül 2023 - 13:54

Huawei, 'Porsche' defterini kapattı: İşte yerine geçen marka

Huawei, 'Mate' serisi akıllı telefonlarının daha lüks tasarımlı versiyonuna ev sahipliği yapan "Porsche Design" markasını bıraktı. Bunun yerine, "Ultimate Design" ile yoluna devam edecek. Yeni marka, "Mate 60 RS Ultimate Design" ile tanıtıldı.
Teknoloji - Teknoloji
25 Eylül 2023 - 12:51

Yıllardır düşünülüyor: Kasırgaların içine roket atarsak engelleyebilir miyiz?

Kasırgaların içine roket atarsak onları durdurabilir miyiz? Bu soru, son yıllarda artan kasırga sayısı ve verilen zararlar nedeniyle birçok insanın aklına geliyor.. Ancak bu fikir, hem bilimsel hem de pratik açıdan pek mantıklı değildir. İşte nedenleri
Teknoloji - Teknoloji
25 Eylül 2023 - 12:21

Google'dan Apple'ı sollayan hareket! 'Güncelleme' konusunda öne geçecek

Apple, iPhone akıllı telefonlarına en az 5 yıl boyunca güncelleme desteği sunuyor. Android üreticileri de son zamanlarda güncelleme konusunda daha bonkör davranmaya başladı. Google yeni Pixel 8 serisiyle 7 yıllık güncelleme politikasını benimseyecek.
Başa Dön Sona Git