Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
24 Temmuz 2023 - 13:11

Twitter evrim geçirdi: X nedir, özellikleri neler? 'Twitter X' ne demek?

Twitter resmen tarihe karıştı. Yerine gelen X platformu nedir, ne özellikler sunuyor ve sunacak? 'Twitter X' hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar burada.
 - Logo da isim de değişti
24 Temmuz 2023 - 12:32

Elon Musk'tan Twitter'da köklü değişiklikler! Logo da isim de resmen değişti

Sosyal medya devi Twitter'ın CEO'su Elon Musk, uygulamada köklü değişiklikler yapmaya devam ediyor. Bugün itibarıyla 'kuş' logosunu 'X' harfiyle değiştiren Elon Musk, dev platformun yeni adını da açıkladı.
Teknoloji - Teknoloji
24 Temmuz 2023 - 12:14

Twitter'da kuş öldü: Elon Musk yeni 'X' logosunu devreye aldı, tüm dünyada yayılıyor!

Twitter'ın marka adı ve logosunu değiştireceğini açıklayan Elon Musk, 24 Temmuz itibariyle şirketin yeni adı ve logosunu devreye almaya başladı.
Teknoloji - Teknoloji
24 Temmuz 2023 - 11:15

'Android WhatsApp' tasarımı değişiyor: İşte yeni görünüm

Android WhatsApp tasarımı için "yenilik" odaklı bir güncelleme geldi. Henüz test aşamasında olan bu güncelleme ile WhatsApp'ın tasarımında küçük ama önemli değişiklikler yapıldı.
Teknoloji - Teknoloji
24 Temmuz 2023 - 10:15

Twitter CEO'su açıkladı: Yeni X platformu ne işe yarayacak?

Twitter logosu ve isminin değiştirileceği Elon Musk tarafından açıklandı. Yerine geçecek olan, "her şeyin uygulaması" olarak bilinen X platformu hakkında detaylı bilgiler, Twitter CEO'su tarafından paylaşıldı.
 - "Ucuz fiyata yüksek kalite!"
24 Temmuz 2023 - 10:00

Türk İHA'larının başarısının sırrı ABD basınında: Hem ucuz, hem üstün!

Türk İHA ve SİHA'ları bir kez daha ABD medyasının radarına girdi. Baykar'ı odağına alan Al Monitor, "Türk İHA'ları neden bu kadar başarılı" sorusuna yanıt ardı. Haberde görüşüne yer verilen uzmanlardan biri Türk İHA'larının ucuz olmasına rağmen üstün teknik altyapısıyla tercih sebebi olduğunu söyledi.
 - Yer de gök de 'haydut' dolu!
24 Temmuz 2023 - 09:35

Yer de gök de 'haydut' dolu! NASA keşfetti: Sayıları trilyonları buluyor...

NASA, yörüngesinden ayrılan ve uzayda serbestçe dolaşan sayıları trilyonları bulan 'haydut gezegen' keşfetti. Bilim insanları bu gezegenlerin evrende sonsuz bir yolculuğa çıktığını belirtiyor.
Teknoloji - Teknoloji
23 Temmuz 2023 - 11:15

Elon Musk Twitter'ı bitirmeye kararlı! Logosu da değişiyor: Tüm kuşlara veda...

Twitter'ın sahibi Elon Musk, sosyal medya platformunun logosunu değiştireceğini söyledi. Musk "Yakında Twitter markasına ve kademeli olarak tüm kuşlara vade edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Teknoloji - Teknoloji
22 Temmuz 2023 - 16:16

Güvenlik uyarısı! 200 bin çalıntı ChatGPT hesabı Dark web'de satışa çıktı

Güvenlik araştırmacıları, yüzbinlerce ChatGPT kullanıcısının oturumlarının çalındığını ve yasa dışı işlemlerin yapıldığı Dark web piyasalarında satışa sunulduğu uyarısında bulundu.
Teknoloji - Teknoloji
22 Temmuz 2023 - 12:36

'ChatGPT Android' hazır: İşte beklenen paylaşım

Mayıs ayında ChatGPT iOS uygulamasını yayınlayan OpenAI, Android kullanıcılarına da iyi haberi verdi. 'ChatGPT Android' uygulamasının hazır olduğunu paylaştı.
Teknoloji - Teknoloji
21 Temmuz 2023 - 20:51

Beyaz Saray'da 'yapay zeka' zirvesi: Biden, şirket yöneticilerini çağırdı

ABD Başkanı Joe Biden, yapay zeka sektörüne öncülük eden 7 büyük teknoloji şirketinin yöneticilerini Beyaz Saray'da topladı. Zirvede yapay zekanın riskleri ele alındı ve bu riskleri gidermek için geliştirilecek mekanizmalar konusunda anlaşma sağlandı.
Teknoloji - Teknoloji
21 Temmuz 2023 - 17:24

WhatsApp kullananlar dikkat... Beklenen güncelleme çıktı, hemen yükleyin!

WhatsApp, son zamanlarda kullanıcılarından, çökme sorunları yaşandığına dair çok fazla şikayet alıyordu. Firma bu durumu yayınladığı son güncellemeyle çözdü.
Teknoloji - Teknoloji
21 Temmuz 2023 - 13:40

Microsoft - Activision Blizzard davası: FTC geri adım attı

Federal Ticaret Komisyonu (FTC), Microsoft'un Activision Blizzard'i 68,7 milyar dolara satın almasını engellemek için açtığı idari davayı geri çektiğini açıkladı.
Teknoloji - Teknoloji
21 Temmuz 2023 - 12:47

Anne sütünde 'zehir' tehlikesi... 25 toksik madde bulundu!

ABD'de yapılan bir araştırmada, anne sütünde 25'ten fazla toksik madde bulundu. Bu maddelerin çocuklarda hafıza kaybı ve zeka geriliği gibi önemli sağlık sorunlarına yol açabileceği belirtildi.
Teknoloji - Teknoloji
21 Temmuz 2023 - 11:45

GTA 6 hakkında çarpıcı iddia: En pahalısı olacak

Son yılların en çok beklenen oyunlarından biri olan GTA 6 ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Oyuna Rockstar tarafından 2 milyar dolar para harcandığı belirtildi.
Teknoloji - Teknoloji
21 Temmuz 2023 - 11:13

Zamdan önce son çıkış: Epic Games Yaz İndirimleri başladı, işte öne çıkan oyunlar

Dünyanın en popüler dijital oyun mağazalarından olan Epic Games Store, Yaz İndirimleri kapsamında yüzlerce oyunda yüzde 85'e varan indirim yaptı.
Teknoloji - Teknoloji
21 Temmuz 2023 - 10:42

Yeni yasa Apple'ı vurdu: FaceTime ve iMessage kapanma tehlikesiyle karşı karşıya

İngiltere'de, hükümetin uçtan uca şifreli mesajlaşma hizmeti sunan uygulamalara müdahale etmesine izin veren yasa değişikliğine Apple karşı çıktı. Düzenleme yasalaşırsa ülkede FaceTime ve iMessage'ı kaldırabileceğini söyledi.
Teknoloji - Teknoloji
20 Temmuz 2023 - 21:30

Epic Games'te bu haftanın ücretsiz oyunları belli oldu: Toplam değeri 203 TL

Epic Games Store bu haftanın ücretsiz oyunlarını duyurdu. Toplam değeri 203 TL olan iki oyun, The Elder Scrolls Online ve Murder by Numbers, bedava indirilebilecek.
Teknoloji - Teknoloji
20 Temmuz 2023 - 17:01

Hayalet yıldızların 10 yıldır süren gizemi çözüldü

Samanyolu Galaksisi'nin merkezinde biriken “hayalet yıldızlar” olarak bilinen  ölü yıldızlara dair önemli bir gizem çözüldü.
Teknoloji - Teknoloji
20 Temmuz 2023 - 16:07

iPhone 15 hakkında çarpıcı iddia! Lansman tarihi ertelendi

Apple yeni iPhone modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Paylaşılan son haberlere göre, iPhone 15 tanıtım lansmanı beklenen tarihte gerçekleşmeyebilir.
Başa Dön Sona Git