Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
12 Temmuz 2023 - 12:39

Android telefonlarda yeni dönem! Kilit ekranı açılış yöntemi değişiyor

Google, Android 14 Beta 4 güncellemesini yayınladı. Yeni sürümü yükleyen kullanıcılar, kilit ekranı şifresini daha kolay açabilecekleri özelliği kullanabilecekler.
Teknoloji - Teknoloji
12 Temmuz 2023 - 11:53

Tasarım harikası Nothing Phone (2) tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Nothing Phone (2) özellikleri ve fiyatı resmi olarak açıklandı. Şeffaf görünümlü arka kapağa sahip olan telefon, ne özellikler sunuyor? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
12 Temmuz 2023 - 11:19

Blizzard Başkanı açıkladı: Diablo 4, Game Pass'e gelecek mi?

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen Diablo 4, Game Pass'e gelecek iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Blizzard Başkanı konuyla ilgili açıklamada iddiaları yalanladı.
Teknoloji - Teknoloji
12 Temmuz 2023 - 10:55

Seçerken iki kere düşünün! İşte en fazla yapay zeka riski altında olan meslekler

Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD), yeni raporunda, yapay zeka riski altında olan meslekleri açıkladı. İstihdamın yaklaşık yüzde 27'sini kapsayan meslekleri yüksek otomasyon riski altında olduğu belirtildi.
Teknoloji - Teknoloji
12 Temmuz 2023 - 10:24

Milli Muharip Uçak KAAN yıl sonu gökyüzüyle buluşacak

Milli Muharip Uçak KAAN'ın montajının kısa sürede tamamlanacağını belirten TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Özkan Altay, "İnşallah yıl sonuna uçağımızı gökyüzü ile buluşturmayı planlıyoruz" dedi.
Teknoloji - Teknoloji
12 Temmuz 2023 - 08:43

iPhone kullanıcılarının beklediği güncelleme çıktı: iOS 17 beta 3

Apple, geçen hafta yayınladığı iOS 17 Beta 3 güncellemesinde tespit edilen bir güvenlik açığı nedeniyle aynı sürümü ikinci kez piyasaya sürdü.
Teknoloji - Teknoloji
11 Temmuz 2023 - 21:53

Microsoft, Activision davasını kazandı: Satışa engel kalmadı

Microsoft'un, oyun şirketi Activision-Blizzard'ı satın almasına Federal Ticaret Komisyonu (FTC) itirazda bulunmuş ve mahkemeden anlaşmanın geçici olarak engellenmesini talep etmişti. Mahkeme, FTC'yi reddetti.
Teknoloji - Teknoloji
11 Temmuz 2023 - 19:06

WhatsApp'ta bir devrin sonu: Giriş yöntemi değişti

Popüler haberleşme uygulaması WhatsApp, Web sürümüne bağlanma yöntemini değiştirdi. Önceden WhatsApp Web'e QR Kod ile bağlanılabiliyordu, artık kullanıcılar telefon numarası ile giriş yapabilecekler.
Teknoloji - Teknoloji
11 Temmuz 2023 - 16:43

Samanyolu Galaksisi'nde ilginç keşif: "Evrenin en büyük aynası!.."

Samanyolu Galaksisi'nde ilginç bir ötegezegen keşfedildi. Bu gök cismini ilginç kılan ise üstüne gelen ışığın yüzde 80'ini yansıtması ve dev bir ayna işlevi görmesi.
Teknoloji - Teknoloji
11 Temmuz 2023 - 15:47

En popüler sosyal ağlar belli oldu: Türkiye'den şaşırtan sonuç çıktı!

Globalde ve Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medya platformlarının sıralaması açıklandı. Facebook liderliğini sürdürürken, peşinden Instagram geliyor. İşte detaylı sonuçlar...
Teknoloji - Teknoloji
11 Temmuz 2023 - 14:15

iPhone kullanıcıları dikkat: Apple güncellemeyi geri çekti! İşte sebebi

Apple, iPhone ve iPad'lerdeki güvenlik açıklarını düzelten bir güncellemeyi önce yayınladı, ardından kullanıcılardan gelen şikayetler üzerine geri çekti.
Teknoloji - Teknoloji
11 Temmuz 2023 - 13:45

Twitter CEO'sundan şaşırtan açıklama: "Kendimizi aştık"

Twitter'ın çiçeği burnunda CEO'su Linda Yaccarino, sosyal medya platformunun Şubat ayından bu yana en yüksek kullanım süresine ulaştığını iddia etti.
 - Kuş ölmedi, Threads besliyor
11 Temmuz 2023 - 12:45

"Threads'ın savaşı Twitter'ın işine yarayacak"

Twitter'a rakip olarak çıkan ve biranda milyonlarca kullanıcıya ulaşan Threads uygulaması sosyal medyada kalıcı olacak mı? Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in Twitter'da köklü değişiklikler yapan Elon Musk'a meydan okuma projesi olarak lanse edilen Threads 'kurulu düzeni' değiştircek mi? Aplikasyon savaşlarının başladığını söyleyen Sosyal Medya Uzmanı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, iki tarafın da kazancağını belirterek ''Twitter bu süreçten güçlü bir şekilde çıkacak" dedi.
Teknoloji - Teknoloji
11 Temmuz 2023 - 12:26

OnePlus kurucusundan katlanabilir telefonlara eleştiri: "Hepsi aynı ve gereksiz"

OnePlus'ın kurucusu ve eski CEO'su Carl Pei, günümüzde yeni girişimi olan Nothing Phone ile yoluna devam ediyor. Pei, katlanabilir telefonların gereksiz olduğunu düşündüğünü açıkladı.
Teknoloji - Teknoloji
11 Temmuz 2023 - 11:25

Apple'dan zam üstüne zam: App Store ücretleri arttı!

KDV'nin yüzde 18'den yüzde 20'ye çıkarılmasından sonra Türkiye'deki iPhone fiyatlarını artıran Apple, şimdi de App Store ücretlerine zam yapacağını duyurdu.
Teknoloji - Teknoloji
11 Temmuz 2023 - 10:49

WhatsApp'tan şikayet edilen soruna çözüm: Artık ifşa olmayacaksınız

WhatsApp, kullanıcıların gizliliğini koruyacak bir özellik yayınladı. Artık topluluklarda, diğer katılımcıların telefon numaranızı görmesini engelleyebileceksiniz.
Teknoloji - Teknoloji
10 Temmuz 2023 - 20:50

FIFA'nın yerine geçecek EA Sports FC 24'ün fragmanı ve kapak görseli paylaşıldı

Electronic Arts'ın FIFA yerine geçecek yeni oyunu EA Sports FC 24'ten ilk fragman geldi. Ayrıca Ultimate Edition'un kapak fotoğrafı da paylaşıldı.
Teknoloji - Teknoloji
10 Temmuz 2023 - 16:25

Instagram'dan unutkanlara yeni özellik: Sonradan 'bahsetme' eklenebilecek

Instagram, hikayede bir kişiyi etiketlemeyi unutan kullanıcılar için, "sonradan bahsetme ekleme" özelliği yayınladı. Peki nasıl yapılır?
Teknoloji - Teknoloji
10 Temmuz 2023 - 14:13

Meğer çok farklıymış... Meta, Threads logosunun anlamını açıkladı

Threads uygulamasındaki logo, genellikle e-posta adreslerinde gördüğümüz "@" işaretine benziyor. Fakat logonun bambaşka bir anlamı olduğu ortaya çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
10 Temmuz 2023 - 12:35

Gören bir daha bakıyor... İstanbul'un uzaydan görüntüsü viral oldu: "Eşsiz bir nokta"

Daha önce İslam'ın kutsal şehirleri olan Mekke ve Medine'yi uzaydan görüntülediği fotoğrafları paylaşan BAE astronotu Sultan Al Neyadi, bu kez İstanbul'un uzaydan görünüşünü çekti.
Başa Dön Sona Git