Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
09 Haziran 2023 - 21:00

iPad kullananlar dikkat, Apple desteği kesiyor: İşte iPadOS 17 almayacak modeller

Apple'ın tablet işletim sistemi iPadOS 17'nin tanıtılmasıyla birlikte "iPadOS 17 alacak modeller" merak konusu oldu. İşte detaylar:..
Teknoloji - Teknoloji
09 Haziran 2023 - 19:26

Spotify interneti yavaş olanlar için yeni özelliğini duyurdu

Spotify favori şarkılarınızı otomatik olarak 'çevrimdışı oynatma listenize' kaydedecek bir özellik üzerinde çalışıyor. İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
09 Haziran 2023 - 14:45

Sanal gerçeklikte 'Reels' dönemi: Instagram'dan yeni adım

Meta, Instagram ve Facebook'ta sunduğu Reels özelliğini 'Meta Quest' serisi sanal gerçeklik gözlüklerine getiriyor. Yeni güncelleme yakında kullanıma sunulacak.
Teknoloji - Teknoloji
09 Haziran 2023 - 14:01

iPhone'a varınızı yoğunuzu vermeyin: Bu pahalılıkta alınabilecek en iyi fiyat performans telefonları (2023)

Teknoloji dünyasında her geçen gün yeni bir akıllı telefon modeli piyasaya sürülüyor. Ancak, en son ve en gelişmiş özelliklere sahip olanlar genellikle oldukça yüksek fiyat etiketleriyle birlikte geliyor. En iyi fiyat performans telefonları listemizde hem güçlü hem de bütçenize uygun modelleri bulabilirsiniz.
Teknoloji - Teknoloji
09 Haziran 2023 - 11:37

"Twitter'a cevabımız" diyerek gösterdi: Meta'nın yeni uygulamasından ilk görüntü

Meta'nın Twitter'a rakip olarak geliştirdiği sosyal medya uygulamasından ilk görüntü geldi. Project 92 kod adlı uygulama bağımsız olsa da Instagram'ın hesap sistemini kullanacak.
Teknoloji - Teknoloji
09 Haziran 2023 - 10:49

Zuckerberg'den Apple'ı kızdıracak 'Vision Pro' açıklaması

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Apple'ın Artırılmış Gerçeklik (AR) tabanlı Vision Pro gözlüğüyle ilgili yaptığı açıklamada "istediğim gibi değil" ifadelerini kullandı.
Teknoloji - Teknoloji
08 Haziran 2023 - 17:16

Ekrandaki gizli tehlike! Uzmanlar ebeveynleri uyardı: Çocuklarınıza telefonlarınızı vermeyin

Günümüzde çocukların ellinden telefonlar ve tabletler düşmüyor. Cinsel içerik ve şiddet içeren içerikler çocuklarda arkadaşlarına zorbalık uygulamasına neden oluyor. Ayrıca ebeveynlerinin telefonlarını kullanan çocuklar güvenlik problemi de oluşturuyor.  Uzmanlar, ebeveynleri bu konularda uyarırken “Çocuk merak ettiklerini ekrandan değil sizden öğrenmeli. Telefonlarınızı vermeyin” dedi. 
Teknoloji - Teknoloji
08 Haziran 2023 - 17:10

Apple bundan bahsetmedi: iOS 17'nin hassas içerik kontrolü kullanıcıyı çıplaklık içeren görüntülerden koruyacak

WWDC23 etkinliği kapsamında tanıtılan iOS 17, beta geliştiricileri için çıkış yapt. Bununla beraber iOS 17'nin bahsedilmeyen özellikleri de gün yüzüne çıktı. Bunlardan biri olan hassas içerik kontrolü ile istenmeyen içerikler otomatik engellenecek.
Teknoloji - Teknoloji
08 Haziran 2023 - 16:35

Lionel Messi'nin Inter Miami'ye transferi Apple'a yarayacak: Sebebi ise belli!

PSG'deki kariyerini noktalayan dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, artık futbol hayatına Inter Miami'de devam edecek. Messi'nin transferi dünya gündeminde büyük yankı uyandırırken, ünlü futbolcunun en çok da Apple'a faydası olacak. Neden mi? Sebebi ortada aslında...
Teknoloji - Teknoloji
08 Haziran 2023 - 15:50

Windows 8 ve 8.1 için destek sona eriyor: Google'dan 'Drive' için duyuru

Microsoft'un eski işletim sistemleri için bazı uygulamaların desteği sona eriyor. Bu kapsamda Google da 'Drive' uygulamasının artık kullanılamayacağını duyurdu.
Teknoloji - Teknoloji
08 Haziran 2023 - 15:31

ChatGPT iPhone için çok önemli desteğe kavuştu: Artık Siri ile soru sorulabilecek

Birkaç hafta önce iOS işletim sistemli cihazlar için piyasaya sürülen ChatGPT uygulaması, iPhone'da çok önemli bir özelliğe kavuşacak.
Teknoloji - Teknoloji
08 Haziran 2023 - 13:55

'Zam' furyasından nasibini aldı: Discord Nitro Türkiye fiyatı üç kat arttı

Discord kullanıcılarına yüksek boyutlu dosya paylaşım desteği, daha fazla sunucuya katılma imkânı gibi ayrıcalıklar sunan Discord Nitro, Türkiye fiyatını artırdı.
Teknoloji - Teknoloji
08 Haziran 2023 - 13:06

Bildiğiniz WhatsApp eskide kaldı! Uygulamayı kökten değiştiren 'Kanallar' özelliği yayınlandı

WhatsApp kullanıcıların sevdiği kişi ve kuruluşlarla ilgili haberleri anlık olarak takip edebilecekleri 'Kanallar' özelliğini sınırlı sayıda ülkede kullanıma açtığını duyurdu.
Teknoloji - Teknoloji
08 Haziran 2023 - 12:40

Güney Kore'de ilk kez bir orkestra, robot tarafından yönetilecek

Robotlar artık hayatımızın her alanına girmiş durumda. Öyle ki gelinen son nokta müzik dünyasında da robotların yer alacağını orataya koyuyor. Zira Güney Kore'de bir orkestra, ilk kez robot tarafından yönetilecek.
Teknoloji - Teknoloji
08 Haziran 2023 - 12:21

Oyunculara müjde: macOS Sonoma, Windows oyunlarını çalıştıracak

macOS Sonoma ile Mac'te oyun oynamak kolaylaşıyor. Artık geliştiriciler Windows oyunlarını Mac'e daha kolay taşıyabilecekler.
 - İniş takımları katlandı
08 Haziran 2023 - 12:00

HÜRJET kritik testi tamamladı: İniş takımları ilk kez kapatıldı, anbean kameralara yansıdı!

Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen ve Türkiye'nin eğitim uçağı olacak Hürjet için kritik bir viraj daha dönüldü. İniş takımları ilk kez kapatılırken, bu görüntüler anbean kameralara yansıdı.
Teknoloji - Teknoloji
08 Haziran 2023 - 09:40

En pahalı iPhone 76.000 TL oldu: Apple Türkiye fiyatlarına 1 ayda 3.zam geldi!

Artan döviz kuru nedeniyle Apple Türkiye fiyatlarına bir zam daha geldi. 30 gün içinde toplam üçüncü kez fiyatlarda artışa gidilirken, en pahalı iPhone 14 Pro Max'in fiyatı 76.000 TL'ye kadar çıktı. İşte zam sonrası iPhone fiyatları...
 - Yine nefes kesti!
08 Haziran 2023 - 06:21

Selçuk Bayraktar duyurdu: Türkiye’nin göz bebeği KIZILELMA yine tarihi başarıya imza attı! 

Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’dan yeni görüntüler ve tarihi başarı geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Selçuk Bayraktar KIZILELMA’nın orta irtifa sistem tanımlama testinin başarıyla tamamlandığını ifade etti. 
Teknoloji - Teknoloji
07 Haziran 2023 - 17:10

Mavi tik alınabilen Meta Verified, 3 ülkede daha aktif hale geldi

Instagram ve Facebook üzerinden mavi tik alıp, ayrıcalıklı özelliklerden faydalanılabilen Meta Verified aboneliği üç ülkede daha aktif hale getirildi.
Teknoloji - Teknoloji
07 Haziran 2023 - 16:10

WhatsApp’a bomba yenilik geliyor… Milyonları sevindirecek özellik ortaya çıktı!

Yıllardır hayatımızda olan fakat önemli eksiklikleri bulunan WhatsApp, yeni güncellemeleriyle çok daha iyi hale geliyor. Son olarak kullanıcıların çok istediği bir özellik daha test edilmeye başladı. Söz konusu özellikten ilk görüntüler de geldi.
Başa Dön Sona Git