Tgrt Haber
 - Minecraft'ta miting coşkusu
02 Mayıs 2023 - 13:19

Dünyada bir ilk gerçekleştirildi, kalabalıktan sunucu çöktü: Minecraft'ta miting coşkusu

Rusya Liberal Demokrat Partisi, işçi bayramı için tüm zamanların en çok satan oyunu Minecraft üzerinden miting düzenledi. Dünyanın ilk dijital siyasi mitingine yaklaşık 12 bin kişi katıldı.
Teknoloji - Teknoloji
02 Mayıs 2023 - 12:08

Destek bitiyor: Bu Samsung modelinden birini kullanıyorsanız dikkat!

Samsung, telefonlarına uzun süreli güncelleme desteği verse de yeni modellerin çıkmasıyla eski modellere yönelik desteği kesiyor. Şimdi bu listeye birkaç model daha eklendi ve söz konusu cihazlar Android 14 alamayacak.
Teknoloji - Teknoloji
02 Mayıs 2023 - 10:45

Samsung'dan radikal yapay zeka kararı: ChatGPT'yi yasakladı, kullananları kovacak!

Samsung, bazı çalışanlarının ChatGPT'ye şirketin hassas veri ve kodlarını yüklediğinin ortaya çıkmasının ardından radikal bir karar aldı. ChatGPT ve benzeri gelişmiş yapay zeka araçlarının kullanımını yasakladı.
Teknoloji - Teknoloji
02 Mayıs 2023 - 10:10

Instagram'dan kullanımı kolaylaştıracak iki dev yenilik

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Instagram uygulaması için geliştirilen yenilikleri açıkladı. Yeni özellikler 'müzik' paylaşmayı sevenleri yakından ilgilendiriyor. Peki bu özellikler nedir ve ne işe yarayacak?
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
02 Mayıs 2023 - 10:00

Togg aracı alır almaz modifiyeye koştu

Adana'da Togg'u alan ilk kişi 60 yaşındaki emekli Mehmet Ataş oldu. Ataş aracını aldıktan sonra ilk iş olarak oto sanayiye giderek aracına modifiye yaptırdı.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
02 Mayıs 2023 - 09:24

Tehlikeleri anlatmak için istifa etti: Yapay zekanın babasından 'yapay zeka' uyarısı

"Yapay zekanın babası" olarak bilinen Bilgisayar Mühendisi Geoffrey Hinton, Google'daki işinden ayrıldığını yazdı. Hinton, ayrılma sebebinin ise yapay zekanın tehlikelerini anlatmak için olduğunu açıkladı.
Teknoloji - Teknoloji
02 Mayıs 2023 - 09:13

Tehlikeleri anlatmak için istifa etti: Yapay zekanın babasından 'yapay zeka' uyarısı

"Yapay zekanın babası" olarak bilinen Bilgisayar Mühendisi Geoffrey Hinton, Google'daki işinden ayrıldığını yazdı. Hinton, ayrılma sebebinin ise yapay zekanın tehlikelerini anlatmak için olduğunu açıkladı.
Teknoloji - Teknoloji
02 Mayıs 2023 - 09:06

'Yapay zekanın babası' uyardı: Durum korkutucu!

Google'dan istifa eden ve "yapay zekanın babası" olarak anılan Geoffrey Hinton, yapay zekaya karşı uyarılarda bulundu.
Teknoloji - Teknoloji
02 Mayıs 2023 - 00:27

Yeni rota İzmir: İstanbul'da TCG Anadolu'yu 140 binden fazla kişi ziyaret etti

İstanbul Sarayburnu'nda demirleyen TCG Anadolu'yu 140 binden fazla vatandaş ziyaret etti. İstanbul programı tamamlanan TCG Anadolu'nun 3 Mayıs'ta İzmir'de olacak.
 - Yıllar sonra gelen güncellenme
01 Mayıs 2023 - 23:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan profil fotoğrafını değiştirdi, beğeni yağdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun yıllardır kullandığı Twitter profil resmini, bugün Milli Muharip Uçak'a KAAN isminin verildiği İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı'nda çekilen fotoğrafı ile değiştirdi.
 - TEKNOFEST rekor tazeledi!
01 Mayıs 2023 - 20:52

TEKNOFEST tarihe geçti: Dünyanın en büyük organizasyonunda ziyaretçi sayısı 2,5 milyonu aştı

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2023'ün 2,5 milyonu aşan ziyaretçiyle "dünyanın en büyük organizasyonu" olarak tarihe geçtiğini belirterek, "Bunu hep birlikte başardık" dedi.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
01 Mayıs 2023 - 17:37

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, ANKA-3 için tarih verdi: Artık kimse durduramaz

Savunma ve uzay sanayinde uluslararası arenada stratejik üstünlük sağlayacak adımlar atan Türkiye’nin 4 projesi görücüye çıkıyor. Türkiye’nin milli imkanlarıyla gerçekleştirdiği ATAK-2 helikopteri, Hürjet ve ANKA-3 insansız hava aracı sergileniyor. TGRT Haber’de TUSAŞ Genel Müdürü Kotil ise “Bu teknolojideki milli muharip uçağına sahip ABD, Rusya, Çin’den sonra 4. ülkeyiz. Tüm sahayı yönetiyor” ifadelerini kullandı. 
 - Artık kimse durduramaz
01 Mayıs 2023 - 17:19

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, ANKA-3 için tarih verdi: Artık kimse durduramaz

Savunma ve uzay sanayinde uluslararası arenada stratejik üstünlük sağlayacak adımlar atan Türkiye’nin 4 projesi görücüye çıkıyor. Türkiye’nin milli imkanlarıyla gerçekleştirdiği ATAK-2 helikopteri, Hürjet ve ANKA-3 insansız hava aracı Ankara'da sergileniyor. TGRT Haber’de Savunma Sanayi Başkanı Demir, milli muharip uçağının isim önerilerini çalışanlardan aldıklarını söyledi. TUSAŞ Genel Müdürü Kotil ise “Bu teknolojideki milli muharip uçağına sahip ABD, Rusya, Çin’den sonra 4. ülkeyiz. Tüm sahayı yönetiyor” ifadelerini kullandı. 
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2023 - 14:58

Teknofest'te Aselsan çadırında kameralar hiç kapanmadı: Gençler fotoğraf üstüne fotoğraf çekti

Teknofest ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle son gününde de devam ediyor. Yerli ve milli silahları görmek için Aselsan çadırına gelen gençler kameralarını bir an olsun kapatmadı.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
01 Mayıs 2023 - 14:51

Artık tarih oluyorlar! İşte varlığı unutulan teknoloji ürünleri

Dijital çağda birçok projenin geliştirilmesiyle teknoloji ürünlerinin yeni sürümleri piyasada rekabete giriyor ve tüketiliyor. Bazı yeni elektronik ürünler piyasaya çıktıkça eski cihazlar unutuluyor. Ancak içlerinden bazıları günümüzde kullanılıyor. İşte varlığı unutulan teknolojik cihazlar…
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2023 - 14:16

Teknofest bu yıl neden erkene alındı? Bakan yardımcısı soruyu cevaplandırdı

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, geçtiğimiz yılların aksine bu yıl Teknofest'in erkene alınmasının nedenini açıkladı.
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2023 - 13:54

Twitter'da tarihi skandal: 'Super Mario' ve 'Avatar' filmleri ortalığı karıştırdı

Bir kullanıcı, Super Mario Bros. ve Avatar filmlerini illegal bir şekilde Twitter'da yayınladı. Milyonlarca kişi filmi izledi, yetkililer ise saatler sonra olayın farkına vardı.
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2023 - 13:02

Instagram gizli hesap görme mümkün mü? Instagram'da herkese açık olmayan hesaplara bakabilir miyiz?

Instagram gizli hesap görme 2023 yılında kullanıcıların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Peki Instagram uygulamasında herkese açık olmayan bir hesaba girebilir miyiz? Instagram gizli hesap görme diye bir şey var mı?
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2023 - 12:00

Teknoloji devinden uygun fiyatlı telefon hamlesi: Huawei Nova 11i neler sunuyor?

Huawei geçen ay tanıttığı Nova 11 serisine uygun fiyatlı bir model ekledi. Huawei Nova 11i özellikleri ve fiyatı belli oldu. Bütçe dostu akıllı telefon neler sunuyor?
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2023 - 10:47

Aklımızdan geçenler neden reklam olarak karşımıza çıkıyor?

Aklınızdan geçen bir ürünün "hiç bahsetmemiş olmanıza rağmen" reklam olarak karşınıza çıktığına şahit olmuş olabilirsiniz. Peki bunun nasıl gerçekleştiğini düşündünüz mü? Reklam şirketleri aklınızı mı okuyor?
Başa Dön Sona Git