Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
28 Mart 2023 - 16:28

Bayraktar TB2 Ukrayna'da sofralara girdi!

Ukrayna savunmasının Rusya'ya karşı en büyük kozlarından biri olan Bayraktar TB2 SİHA'ların şöhreti yayılıyor. Ukrayna'daki Mastercheff programında yarışmacılardan Bayraktar TB2 temalı yemekler yapması istendi.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
28 Mart 2023 - 16:07

Elon Musk'tan Twitter'da 'mavi tik' kararı: Artık izin verilmeyecek!

Twitter'ın CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformunun ücretli Twitter Blue özelliğinde bir değişiklik yapıldığını açıkladı. Buna göre 15 Nisan'dan itibaren yalnızca doğrulanmış kullanıcıların gönderileri diğer kullanıcılara önerilecek ve anketlerde oy kullanmalarına izin verilecek.
 - Amperino için geri sayım
28 Mart 2023 - 10:45

TOGG heyecanı yaşanırken yeni elektrikli proje mest etti: Amperino için tarih verildi

TOGG heyecanı yaşanırken yeni elektrikli projede tarih verildi
Teknoloji - Teknoloji
28 Mart 2023 - 10:01

iPhone’a yepyeni özellikler geldi: iOS 16.4 güncellemesi çıktı, hemen indirin!

Apple, kullanıcıların merakla beklediği iOS 16.4 güncellemesini piyasaya sürdü. Yeni güncelleme daha önce de belirtildiği gibi beraberinde pek çok özelliği getirdi ve bilinen sorunları giderdi.
Teknoloji - Teknoloji
27 Mart 2023 - 17:11

Ücretli abonelik de işe yaramadı! Elon Musk, Twitter’dan yüzde 50’den fazla zarar etti! İşte Twitter’ın güncel değeri

Geçtiğimiz yıl Twitter’ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk’ın attığı bir e-Posta basına sızdı. Twitter’ın yeni değeri ortaya çıkarken; mali tablonun pek de parlak olmadığı öğrenildi. İşte detaylar…
Teknoloji - Teknoloji
27 Mart 2023 - 17:04

Yüksek kalitede fotoğrafı WhatsApp’tan göndermek artık hayal değil! Bu yöntemleri mutlaka not alın! Fotoğraflarınız cam gibi iletilecek…

Yenilikleri ile dikkat çeken WhatsApp’ta yüksek kaliteli fotoğraf gönderimine ilişkin iki ayrı yöntem kullanılabileceği ortaya çıktı. İşte WhatsApp’ta yüksek kaliteli fotoğraf göndermenin yolları…
Teknoloji - Teknoloji
27 Mart 2023 - 16:51

44 milyar dolarlık Twitter çakıldı: İşte Musk’ın şirketinin geldiği son nokta!

Elon Musk’ın 44 milyar dolara satın aldığı sosyal medya platformu Twitter giderek çöküyor. Son bildiriye göre platformun değeri yarı yarıya kadar geriledi. İşte açıklanan son rakamlar…
Teknoloji - Teknoloji
27 Mart 2023 - 12:45

Twitter'da skandal: Uygulamanın kaynak kodları internette sızdırıldı

Elon Musk'ın yönetimindeki Twitter'da, uygulamanın çalışmasını ve yapılandırmasını sağlayan kaynak kodları internete düştü.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
27 Mart 2023 - 11:42

Unutulmaya yüz tutulmuştu, sadece askerler alıyordu: Depremlerin ardından değeri arttı

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından zor durumda kalan ve eşyalarını kaybeden vatandaşlar iletişimin devam etmesi için tuşlu telefonlara yöneldi. Akıllı telefonların kısa sürede biten şarjları nedeniyle vatandaşlar tuşlu telefon almayı sürdürüyor.
 - İlk kez halka açık olacak
27 Mart 2023 - 10:54

Bayraktar TB3 SİHA ile ilgili tarih verildi: İlk kez TEKNOFEST 2023’te halka açık olacak

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pazar günü Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’ne yaptığı ziyarette üretim hattında görüntülendi. Bayraktar TB3 SİHA, 27 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023’te ilk kez halka açık olarak sergilenecek.
Teknoloji - Teknoloji
27 Mart 2023 - 10:18

iOS 17 ile iPhone kullanıcılarının yüzü gülecek: Apple büyük değişime hazırlanıyor

iOS 16 ile pek çok yeni özelliği kullanıcılarla buluşturan Apple'ın, iOS 17 ile normal şartlarda sadece iyileştirme ve düzeltmelere odaklanacağı söyleniyordu. Fakat son gelen bilgi ile oklar tersine çevrildi. Teknoloji devi iOS 17 ile yeni bir sayfa açacak.
 - USB ile bombalı saldırı
26 Mart 2023 - 22:46

USB bellekle bombalı saldırı! 5 farklı medya kuruluşuna tehdit notlarıyla yolladılar: Ekvador alarmda

Ekvador alarmda! Tehditlerin arkasındaki korkutan detaylar
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
26 Mart 2023 - 19:50

Erdoğan'ın Kızılelma paylaşımında dikkat çeken TB3 SİHA detayı

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma'nın test çalışmaları hız kesmeden devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan daha sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisi ile Kızılelma'nın aynı karede olduğu bir fotoğrafa yer verdi. Erdoğan'ın paylaştığı fotoğrafta TB3 SİHA detayı da dikkatlerden kaçmadı.
 - TB3 SİHA arkalardan göz kırptı
26 Mart 2023 - 19:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılelma paylaşımı! Fotoğrafta dikkat çeken TB3 SİHA detayı: Arkalardan göz kırptı

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma'nın test çalışmaları hız kesmeden devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan daha sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisi ile Kızılelma'nın aynı karede olduğu bir fotoğrafa yer verdi. Ayrıca Erdoğan'ın paylaştığı fotoğrafta TB3 SİHA detayı da dikkatlerden kaçmadı.
Teknoloji - Teknoloji
26 Mart 2023 - 18:08

AKINCI, F-16 hatta MMU’nun AESA radarında kullanılacak! Yerli sistem için tarih verildi

AKINCI TİHA, F-16 savaş uçağı hatta Milli Muharip Uçak için geliştirilen MURAD AESA radarında yerli GaN modüllerinin kullanımı için tarih verildi. İlk olarak bu yıl AKINCI TİHA'ya entegre edilmesi için çalışılan yerli GaN transistörler, ASELSAN Erken İhbar Radar Sistemi (EİRS)’nde kullanılmaya başlanmıştı.
Teknoloji - Teknoloji
26 Mart 2023 - 17:09

Google Chrome kullanıyorsanız dikkat! Bu özellik çok konuşulacak! Chrome yepyeni özelliğini duyurdu!

En sık kullanılan internet tarayıcısı olan Google Chrome, yepyeni özelliklerini duyurmaya devam ediyor. Duyurulan yeni özelliği sayesinde artık kullanıcılar çok daha hızlı işlem yapabilecek. İşte Chrome’un o özelliği…
Teknoloji - Teknoloji
26 Mart 2023 - 16:59

Tüm iPhone kullanıcıları bu özelliği bekliyordu! Yeni güncelleme ile geliyor! İphone'da şaşırtan özellik!

Tüm İphone kullanıcılarının merakla beklediği haber geldi. Artık telefonla konuşurken o sorun yaşanmayacak. İphone’un yeni güncellemesiyle sorun giderilecek.
Teknoloji - Teknoloji
26 Mart 2023 - 15:32

Savunma Sanayii Başkanı duyurdu: 4.5G hizmeti ilk defa ANKA üzerinden verildi!

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, TUSAŞ’ın geliştirdiği milli İHA ANKA üzerinden ilk kez 4.5G hizmetinin gerçekleştiğini duyurdu.
 - Depremde kritik görev yapmıştı
26 Mart 2023 - 12:05

Terörle mücadele için üretildi, depremde 50'den fazla hayat kurtardı! "Duvar Arkası Radar"a büyük talep 

Meskun mahalde güvenlik güçlerinin en büyük yardımcılarından biri olan "Duvar Arkası Radar" (DAR) Kahramanmaraş merkezli depremlerde 50'den fazla kişinin enkazdan kurtarılmasını sağladı. Doğal afetlerdeki etkinliğini güçlendirecek çalışmalar yapılan cihaza talep de arttı.
Teknoloji - Teknoloji
26 Mart 2023 - 12:00

Cep telefonlarına büyük zam yolda: Sayılı günler kaldı, işte tarih!

Artan vergi ve çip krizi derken teknolojik ürünlerin fiyatı giderek yükselişe geçiyor. Ticaret Bakanlığı'nın getirdiği gözetim uygulaması için yeni bir düzenleme yapıldı. Bu düzenleme kapsamında cep telefonlarına yüzde 20 zam uygulanacak. İşte zammın hayata geçirileceği tarih.
Başa Dön Sona Git