Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
26 Mart 2023 - 10:12

Counter-Strike 2’de bomba yenilik: Valorant’taki özellik kopyalandı!

Geçtiğimiz günlerde Valve tarafından duyurulan CS:GO 2 (Counter-Strike 2) için çok önemli bir özellik ortaya çıktı. Valorant’tan kopyalanan bu özellik, hilecilerin önünü kesecek.
Teknoloji - Teknoloji
25 Mart 2023 - 17:26

Apple, film endüstrisine damga vurmaya hazırlanıyor! 1 milyar dolar harcayacak!

Teknoloji sektörünün devleri arasında gösterilen ve akıllı cihazlarının tasarımları ve diğer özellikleri ile rakiplerine fark atmayı başaran Apple, yeni bir sektöre yatırım yapmaya hazırlanıyor. Sinemada gösterilecek olan filmler için ciddi bir yatırım hazırlığı içerisinde olduğu öğrenilen Apple, etki alanını genişletmeyi hedefliyor. İşte ayrıntılar…
 - ZAHA yola çıktı
25 Mart 2023 - 13:22

Savunma Sanayii Başkanı paylaştı: ZAHA'da ilk teslimat başladı! TSK'nın gücüne güç katacak

Savunma Sanayii Başkanı paylaştı! TSK'nın gücüne güç katacak
 - 'Bu yıl uçarken göreceğiz'
25 Mart 2023 - 10:35

SSB Başkanı İsmail Demir, TB3, Gökbey ve ANKA-3 için müjdeyi verdi: Bu yıl uçarken göreceğiz

Son dakika haberi: Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yerli ve milli hamlelerle atağa kalkan savunma sanayii için müjdeleri peş peşe sıraladı. TB-3'lerin bu yıl içinde havalanacağını söyleyen İsmail Demir, yerli helikopter Gökbey'in de bu yıl içinde jandarmaya teslim edileceğini, ilk kez yerli motorla uçacağını duyurdu. Eğitim uçağı Hürjet ile pazarı domine edebileceklerini söyleyen Demir, "Müjdelere hazır olun. Milli Muharip Uçak 2025 gibi ilk uçuşunu gerçekleştirebilir. Anka-3 de havada olacak" dedi.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
24 Mart 2023 - 21:36

TSK'nın yeni gözbebeği NEFER için geri sayım başladı! Tamamlanacağı tarih belli oldu

İHA ve SİHA'larla savunma sanayiinde dünyada adından söz ettiren Türkiye, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na üstün hizmetelr sağlayacak proje için geri sayımı başlattı. Savunma Sanayii Başkanlığı ile ASELSAN'ın ortaklaşa geliştirdiği NEFER, modern görünümü ve güçlü ordulara karşı üstün performans göstermesi bekleniyor. NEFER, zırhlı kara hedeflerine karşı kullanılmak üzere uzun bir süredir geliştirilirken silahlı kuvvetlerin envanterine katılmak için gün sayıyor.
Teknoloji - Teknoloji
24 Mart 2023 - 16:37

En güçlü Android telefon geliyor: Asus Rog Phone 7 tanıtım tarihi açıklandı

Oyuncu telefonları arasında uzun süre liderlik yapan Asus, yeni Rog Phone modeli için sürpriz bir duyuru yaptı. Piyasadaki en güçlü akıllı telefon olması beklenen Asus Rog Phone 7’nin tanıtılacağı tarih açıklandı.
Teknoloji - Teknoloji
24 Mart 2023 - 15:56

Windows 11'den şaşırtan yenilik! Tüm Windows kullanıcılarını ilgilendiriyor! 30 yıllık alışkanlık değişti! Bunu yapmayı sakın es geçmeyin!

Dünyanın en yaygın bilgisayar işletim sistemlerinden Microsoft Windows yeni bir güncellemeye imza attı. Windows 11 güncellemesi ile alıştığımız birçok özellik tarih oluyor. İşte o detaylar…
Teknoloji - Teknoloji
24 Mart 2023 - 15:50

iPhone 15 Pro'nun özellikleri şekillenmeye başladı! Serinin içine yıldız gibi parlayacak!

Apple’ın efsanesi iPhone son dönemlerde yükselen satış fiyatları ile dikkat çekse de halen tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilmeye devam ediliyor. Bu sene 15 serisini tanıtacak olan Apple’ın yeni seride nasıl değişikliklere imza atacağı merak edilirken seride bulunacak olan iPhone 15 Pro’nun özelliklerine ilişkin birtakım detaylar ortaya çıkmaya başladı.
Teknoloji - Teknoloji
24 Mart 2023 - 13:59

OpenAI’dan büyük atılım: ChatGPT için eklenti desteği duyuruldu, üçüncü taraf hizmetlerle çalışabilecek!

Son dönemin trendlerinden ChatGPT için bir önemli gelişme daha yaşandı. OpenAI tarafından geliştirilen yapay zeka sohbet robotu üçüncü taraf desteği kazandırıldı. Kullanıcılar artık ChatGPT eklentisinden faydalanabilecek.
Teknoloji - Teknoloji
24 Mart 2023 - 12:29

WhatsApp masaüstü uygulaması baştan aşağı güncellendi: İşte yeni tasarım ve gelen özellikler!

Mobil ve tabletler için faydalı özelliklerle kullanıma sunulan WhatsApp, masaüstü sürümünde de yeni özelliklerle ve tasarım değişikliğiyle güncellendi. İşte uygulamaya eklenen son yenilikler…
Teknoloji - Teknoloji
24 Mart 2023 - 11:50

Elon Musk Twitter için 1 Nisan’ı göstererek uyardı: Eski hesaplardan kaldırılacak, işte detaylar!

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk’ın gelişiyle Twitter Blue aboneliği yenilendi. Kullanıcılar ücretli olan bu aboneliğe kayıt olurken hem platformun ayrıcalıklarından faydalanıyor, hem de mavi tik rozetine sahip olabiliyor. Ancak 1 Nisan’da eski onaylanmış hesapları bekleyen kötü bir gelişme var. İşte detaylar…
Teknoloji - Teknoloji
24 Mart 2023 - 11:13

Elon Musk duyurdu! Mavi tik artık tüm dünyada kullanımda

Twitter CEO'su Elon Musk, onaylı hesap olarak bilinen "mavi tik" onay sisteminin artık tüm dünyada kullanılabileceğini duyurdu.
Teknoloji - Teknoloji
24 Mart 2023 - 10:03

Bir şehri yok edebilir! Dünya ile Ay arasından geçecek

Bir şehri yok edecek kadar büyük bir asteroit, bu hafta sonu Dünya ile Ay'ın yörüngesi arasından geçerek yoluna devam edecek.
 - 'İçerik politikamıza bakacağız'
24 Mart 2023 - 02:15

TikTok CEO'su Chew, ABD Kongresi’nde ifade verdi: İçerik politikamıza bakacağız

TikTok'un CEO'su Shou Chew, ABD Kongresi'nde ifade vererek, uygulamanın Çin hükümetiyle olan ilişkileri, ulusal güvenlik riskleri ve veri gizliliği endişeleri hakkında bilgi paylaştı. Chew, şirketin özellikle genç kullanıcılara yönelik zararlı içeriği önlemek için politikalarını gözden geçirdiklerini kaydetti.
Teknoloji - Teknoloji
23 Mart 2023 - 23:41

Xiaomi, Redmi Note 12 serisini dünya çapında piyasaya sürdü: İşte fiyatı ve özellikleri

Ekim ayında Çin’de Redmi Note 12, Note 12 Pro ve Redmi Note 12 Pro+ modellerini tanıtan Xiaomi, popüler olan akıllı telefonları dünya çapında da tanıttı.
Teknoloji - Teknoloji
23 Mart 2023 - 22:18

Apple'dan Premier Lig hamlesi: Yayın hakları için harekete geçti

Apple'ın TV+ hizmeti milyonlarca kişi tarafınan aktif olarak kullanılıyor. İçerisinde film, dizi ve daha birçok içeriği barındıran platform için şimdi de Premir Lig maçlarının yayınlanacağı iddiası ortaya atıldı.
Teknoloji - Teknoloji
23 Mart 2023 - 21:45

Microsoft duyurdu: İşte Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunlar

Microsoft'un oyun platformu Xbox Game Pass için yeni oyunlar yolda. Söz konusu listede halihazırda erişime sunulan üç yapım bulunuyor.
Teknoloji - Teknoloji
23 Mart 2023 - 20:50

James Webb Teleskobu’ndan yeni keşif: Ötegezegende toz tespit etti

NASA ve ESA’nın son teknoloji teleskobu James Webb, evrenin derinliklerine inerken yakın zamanda bir önemli keşfe daha imza attı. Bu kez ötegezegende şiddetli toz fırtınası tespit edildi.
Teknoloji - Teknoloji
23 Mart 2023 - 20:36

TikTok’a 2 ülkeden daha yasak geldi

Daha önce ABD, Yeni Zelanda ve Belçika’da yasaklanan video platformu TikTok, iki ülkede daha yasaklandı.
Teknoloji - Teknoloji
23 Mart 2023 - 16:53

3 boyutlu yazıcı ile üretilen ilk roket fırlatıldı

Dünyanın ilk 3 boyutlu yazıcıda üretilen uzay aracının fırlatma görevi başarıyla tamamlandı ancak roket, yörüngeye ulaşamadı. 
Başa Dön Sona Git