Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
17 Temmuz 2024 - 16:35

PlayStation Store Yaz İndirimleri başladı: Yüzlerce oyunda yüzde 90 indirim yapıldı

PlayStation Store için yapılan büyük zamlarla AAA kalite oyunların fiyatları 3000 TL seviyesine yükselmişti. Sony şimdi PlayStation Store'da Ağustos ayına kadar devam edecek olan Yaz İndirimleri kampanyasını başlattı.
Teknoloji - Teknoloji
17 Temmuz 2024 - 15:50

iPhone'a gelecek yeni emojiler belli oldu! Bayrak simgesi dikkat çekti

Emojipedia, iPhone'lara ve diğer akıllı telefonlara gelecek 8 yeni emojiyi açıkladı. Bunlar arasında bir bayrak simgesi ise dikkat çekti.
Teknoloji - Teknoloji
17 Temmuz 2024 - 15:35

Ortak şarj cihazlarındaki tehlike! Bilgileriniz sızdırılıyor

Telefonlarımızın içinde aslında hiçbirimiz kimlerin olduğunu gerçekten bilmiyoruz. Bazen indirdiğimiz bir uygulama, bazen bağlandığımız wi-fi, bazen açık unuttuğumuz bluetooth veya NFC bazen de ortak kullanıma açık şarj üniteleri güvenliğimizi ihlal edebilir. Peki bunları kullanmamak mümkün mü? Ya da doğru kullanım yolu nedir?
Teknoloji - Teknoloji
17 Temmuz 2024 - 15:13

2024 Skoda Octavia, Türkiye'de satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri

Skoda, 2024 Skoda Octavia'nın yenilenmiş versiyonunu Türkiye'de satışa sundu. Sedan ve combi gövde tipleriyle gelen araç, 5 farklı donanım paketine sahip. İşte 2024 Skoda Octavia özellikleri...
Teknoloji - Teknoloji
17 Temmuz 2024 - 14:38

SYS Grup şirketlerinden UNIROBOTICS, Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) ürün ailesiyle global bir oyuncuya dönüştü

TRAKON Uzaktan Komutalı Silah Sistemlerini (UKSS) farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek bir ürün ailesi şeklinde geliştiren UNIROBOTICS, yurt içindeki entegrasyon çalışmalarının ardından yurt dışında da yoğun talep görüyor. Şirket, Paris’teki Eurosatory fuarında çeşitli ülkelere yönelik ön anlaşma ve stratejik ortaklıklara imza attı.
 - Robotik ve İHA atölyeleri gençleri geleceğe hazırlıyor
17 Temmuz 2024 - 14:25

Geleceğin 'Bayraktarları' Kayseri'deki atölyelerde yetişiyor! "Herkesi buraya davet ediyoruz"

Kocasinan Belediyesi, 12-25 yaş aralığındaki gençler için havacılık, yapay zeka ve robotik alanlarında kurs ve atölye çalışmaları sunan AR-GE ve İnovasyon Merkezi'nde "Geleceğin Bayraktarlarını" yetiştiriyor.
 - Nefes kesen trilyon dolarlık yatırımlar
17 Temmuz 2024 - 14:04

Dünya savaşa hazırlanıyor! Ülkelerin savunma sanayii harcamaları arttı

Ülkelerin savunma sanayi harcamalarındaki dudak uçuklatan artışları, 3. dünya savaşı hazırlıklarının başladığını kanıtladı. Başta Amerika olmak üzere aralarında Türkiye'nin de olduğu bir rapor yayınlandı. Ülkelerin 2024 yılı savunma sanayideki yatırımları ve ürünlerindeki artışları ortaya çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
17 Temmuz 2024 - 13:32

Google, arama sonuçlarına yorum yazma özelliğini iptal etti

Google, aylar süren testlerin ardından "Notlar" özelliği hakkında kararını açıkladı. Özelliğin geniş çapta başlatılmayacağını belirten Google, bu süreçte elde ettiği geri bildirimleri gelecekteki ürünlerde kullanmayı planlıyor.
Teknoloji - Teknoloji
17 Temmuz 2024 - 12:07

İş yerlerinde en çok kullanılan yapay zeka modelleri belli oldu!

Yapay zekanın iş dünyasına etkilerini araştıran flexos.work sitesi, iş yerlerinde en çok kullanılan yapay zeka modellerini belirledi. Google Gemini ve ChatGPT arasındaki kıyasıya yarış sürdü. İşte tam liste...
Teknoloji - Teknoloji
17 Temmuz 2024 - 11:11

The Witcher 4 için bekleyiş başladı... Şirketten meraklısını heyecanlandıran açıklama!

The Witcher serisinin son oyunu olacak The Witcher 4, yıllardır bekleniyor. CD Projekt RED yetkilisi Pawel Sasko, geliştirme aşamasındaki oyunla ilgili önemli bir açıklama yaptı.
Teknoloji - Teknoloji
17 Temmuz 2024 - 10:32

Apple'dan skandal hareket: Yapay zeka modelini eğitmek için YouTube videolarını izinsiz kullanmış

Apple'ın WWDC 2024'te tanıttığı Apple Intelligence yapay zeka platformunu eğitmek için çok sayıda YouTube videosunu izin almadan kullandığı ortaya çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
17 Temmuz 2024 - 09:57

OnePlus Nord 4, tamamen metal gövdeli tasarımı ile tanıtıldı

Çinli teknoloji devi OnePlus, Nord 4 modelini tanıttı. Önceki modellere kıyasla önemli bir yükseltme olan 'tamamen metal gövdeli tasarım' ile gelen Nord 4, özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekti.
Teknoloji - Teknoloji
17 Temmuz 2024 - 09:09

Instagram'a tarihi yenilik: Reels videolarına aynı anda 20 şarkı eklenebilecek

Instagram, Reels videoları için müzik odaklı bir güncelleme yaptı. Daha önce Reels'ların süresini uzatan şirket şimdi de aynı anda birden fazla şarkı ekleme özelliğini getirdi.
 - İnternetin damarları hedefte
17 Temmuz 2024 - 08:46

ABD-Çin gerilimi okyanus altına indi: İnternetin damarları hedefte

ABD ile Çin arasındaki çip savaşları sürerken bir yandan da bu büyük rekabet, okyanusun derinliklerine, dünyayı saran ve uzunluğu 1,4 milyon kilometreyi bulan kablolara kadar indi.
Teknoloji - Teknoloji
16 Temmuz 2024 - 17:44

YouTube Music için mırıldanarak şarkı arama özelliği kullanıma sunuldu

Yaklaşık bir yıl süren testlerin ardından YouTube Music, kullanıcıların şarkıları mırıldanarak, şarkı söyleyerek ya da doğrudan uygulama içinde bir melodi çalarak aramalarına olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sundu.
Teknoloji - Teknoloji
16 Temmuz 2024 - 16:59

iPhone 16 Pro ve Pro Max'in yeni rengi belli oldu

Apple'ın iPhone 16 Pro ve Pro Max modelleri sadece kamera ve ekran gibi donanımsal değişikliklerle gelmeyecek. Apple, daha fazla renk isteyenler için yeni bir seçenek ekliyor.
 - Bilim insanları sebebini buldu
16 Temmuz 2024 - 16:21

Günlerin uzunluğu 'benzeri görülmemiş' bir oranda artıyor! Bilim insanları sebebini buldu

ETH Zürih'ten bilim insanları, Dünya'daki günlerin benzeri görülmemiş bir oranda arttığını açıkladı. Ve bu durumun insanların fark edemeyeceği kadar küçük bir etkisi olsa da gelecekteki uzay görevleri için tehlike arz ettiği konusunda uyardılar.
Teknoloji - Teknoloji
16 Temmuz 2024 - 15:32

Samsung kullanıcılarına 'One UI 7' müjdesi: 'En değişiği' olacak!

Samsung, One UI 7.0 ile birlikte büyük tasarım değişiklikleri ve yeni simge tasarımları sunmayı planlıyor. Bu güncelleme, Android 15 tabanlı olup ekim veya kasım ayında kararlı sürüm olarak yayınlanacak.
Teknoloji - Teknoloji
16 Temmuz 2024 - 14:54

iPad'e dişli rakip geliyor: Samsung Galaxy S10 tanıtım tarihi ortaya çıktı

Samsung'un Apple iPad modellerine rakip olarak çıkaracağı Galaxy Tab S10 modelleri için geri sayıma geçildi. Merakla beklenen tabletin tanıtımının ise ekim ayında gerçekleşeceği öğrenildi.
Teknoloji - Teknoloji
16 Temmuz 2024 - 13:57

OpenAI'ın yeni yapay zekası sızdırıldı... Şirket içinde bile sır gibi saklanıyor

OpenAI'nin "Strawberry" kod adlı yeni projesi, gelişmiş muhakeme yeteneği ve otonom çevrim içi bilgi bulma kapasitesi ile karmaşık sorunları çözmeye odaklanıyor. Rapora göre yeni projenin detayları şirket içinde bile bilinmiyor.
Başa Dön Sona Git