Tgrt Haber
Yaşam - Yaşam
01 Ekim 2024 - 09:46

Yürek ısıtan görüntü! Bir an düşünmeden yardıma koştular

Bursa'nın kamyonetten yere düşen armutları gören vatandaşlar, bir an bile düşünmeden yardımına koştu. Yürekleri ısıtan anlar araç kamerasına yansıdı.
Yaşam - Yaşam
30 Eylül 2024 - 05:41

Tekirdağ'da şimşekli akşam! Gökyüzünde görsel şölen oluştu

Tekirdağ'da aniden gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Akşam saatlerinde yağan yağmurla birlikte kentin bazı noktalarında şimşek çaktı. Geceyi aydınlatan şimşeklerin dansı gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.
 - Dünyanın en güzel 50 şehri belli oldu
27 Eylül 2024 - 10:41

Dünyanın en güzel 50 şehri belli oldu! Listeye Türkiye damga vurdu

Doğa güzellikleri, tarihi, kültürel zenginliği ve coğrafi konumuyla dünya listesine giren şehirler gezginlerin veya turistlerin hayalleri arasında yer alıyor. Sonbaharda seyahat etmek isteyen vatandaşlar ekonomik duruma göre bu şehirlere gitmenin planını yapıyor. Dünyanın en güzel şehirleri listesi merak edildi. Listede Türkiye'nin de sıralaması belli oldu. İşte dünyanın en güzel 50 şehri...
Yaşam - Yaşam
27 Eylül 2024 - 10:04

Türkiye'nin en kısa sokaklarından! Gören hayrete düşüyor

Türkiye'nin en kısa sokakları arasında yer alan Muallim Naci sokağını görenler şaşkına dönüyor. 13 metrelik sokak 15 adımda bitiyor, üzerinde ise sadece 3 iş yeri bulunuyor.
 - Emekli olunca yaşanacak yerler!
27 Eylül 2024 - 09:58

Emekli olunca yaşanacak yerler! Dingin plajları, tarihi ve doğasıyla mest ediyor

Emekli vatandaşların kuşkusuz en büyük hayalleri arasında sessiz, sakin, huzurlu bir kasabaya yerleşmek var. Yeni emekli olanlar şehir hayatından bunalıp yeşilliğin ve denizin buluştuğu beldeleri tercih edebiliyor. Mutlaka gidilmesi gereken bu yerler sadece emeklilerin değil gençlerin de hayali. İşte emekli olunca yaşayabileceğiniz kasabalar...
 - 15 gün boyunca bu mağarada kalacaklar
26 Eylül 2024 - 16:14

Türkiye'nin dört bir yanından akın ettiler, 15 gün boyunca mağarada kalacaklar! Hepsinin tek bir amacı var

Çankırı'nın tuz mağaraları KOAH hastaları için tedavi merkezi haline geldi. Hititler'den kalma yerin 150 metre altındaki tuz mağarasında şifa bulan KOAH hastaları tedavinin etkilerini sadece birkaç günde bile fark etti.
 - Trafik canavarlarının korkulu rüyası!
26 Eylül 2024 - 09:49

Trafik canavarlarının korkulu rüyası! 'Keşke her polis böyle olsa' dedirtiyor

İstanbul'da görev yapan motosikletli bir polis, trafikte kuralları ihlal eden sürücülerin adeta korkulu rüyası haline geldi. Megafonla gördüğü her ihlali anons eden trafik polisi çektiği videoları sosyal medyadan yayımlarken, birçok takipçisi "Keşke her polis böyle olsa" yorumu yapıyor. 
Yaşam - Yaşam
25 Eylül 2024 - 16:00

İkizler burcunun bu özelliklerini biliyor muydunuz?

İkizler burcu özellikleri, zekâ ve iletişim yetenekleri ile ön plana çıkar. 21 Mayıs ile 20 Haziran tarihleri arasında doğan kişiler, İkizler burcunun enerjik ve meraklı yapısını taşır. İkizler burcu erkeği özellikleri arasında özgürlüğüne düşkünlük ve sosyallik, İkizler burcu kadını özellikleri arasında ise entelektüel yapısı ve enerjisi dikkat çeker. İkizler burcu aşk hayatı değişken ve macera dolu olabilirken, iş hayatı yenilikçi ve hızlıdır. İkizler burcu hangi ay olduğu, bu burcun özelliklerini daha iyi anlamak için önemlid
Yaşam - Yaşam
25 Eylül 2024 - 11:48

Havalimanında kaydedilen görüntü şoke etti! Streç filme sardığı arkadaşını bagaja vermeye çalıştı

Miami havalimanında kaydedilen görüntüler izleyenleri şoke etti. Yanındaki arkadaşını streç film ile saran kişi, görevlilerden arkadaşını bagaj kısmına koymaları için rica etti. Hem görevliler hem de diğer yolcular olanları ağzı açık izledi.
 - İşte dünyanın en tehlikeli 15 yolu
24 Eylül 2024 - 10:50

Dünyanın en tehlikeli yolları belli oldu! Türkiye'den Derebaşı Virajları zirvede

Bir tarafta keskin virajlar, diğer tarafta sonu gözükmeyen uçurumlar... Dünyada bazıları insan eliyle inşa edilen, bazıları doğada kendiliğinden oluşan bu yollardan geçmek cesaret istiyor. Ölümün kıyısında yolculuk yapılan 15 yol arasında Türkiye'den de bir yer bulunuyor. İşte dünyanın en tehlikeli yolları...
Yaşam - Yaşam
23 Eylül 2024 - 14:40

500 milyon TL'lik evin içi herkesi hayrete düşürdü! Sosyal medyada ortalık karıştı

İngiltere'nin Londra kentinde bulunan evin fiyatı dudak uçuklattı. Türk sosyal medya kullanıcısı tarafından görüntülenen ultra lüks evin içi hayrete düşürdü. Sosyal medya kullanıcıları her detayı dikkat çeken eve adeta yorum yağdırdı. İşte herkesin merak ettiği o ev...
 - İşte Türkler için şartlar
20 Eylül 2024 - 15:01

Vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler listesi güncellendi! İşte Türkler için şartlar

Vatandaşlar artık iş haricinde kültürel gezi ve tatil için yurt dışını tercih edebiliyor. Bazı ülkeler vize şartı aramıyor ancak gün kısıtlamalarıyla karşılaşılabiliyor. Türk vatandaşlarının en çok merak ettiği konular arasında vizesiz gidilebilecek ülkeler yer alıyor. Pasaport Endeks verilerine göre Türk pasaportuyla vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler belli oldu. İşte vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler...
Yaşam - Yaşam
19 Eylül 2024 - 03:56

Süper Ay Van Gölü üzerinde görsel şölen oluşturdu

Van Gölü üzerinde yükselen ‘Süper Ay' görsel şölen oluşturdu. Bulutların arasından kızıl renge bürünerek çıkan ‘Süper Ay'ın oluşturduğu görüntü hayran bıraktı.
Yaşam - Yaşam
18 Eylül 2024 - 07:25

İstanbul'da Süper Kanlı Ay Tutulması! Yüzde 14 daha büyük görüldü

İstanbul'da 2024 yılının son Ay tutulması meydana geldi. Tutulma sırasında Ay yüzeyinin kırmızı renge bürünmesiyle oluşan Süper Kanlı Ay tutulması, gökyüzünde görsel şölen oluşturdu. Ay, normalde yüzde 14 daha büyük göründü.
 - 109 yıl sonra tesadüfen bulundu
16 Eylül 2024 - 16:02

Çanakkale Savaşı'nda kullanılacaktı! 109 yıl sonra tesadüfen bulundu

Çanakkale'de doğum yapan köpeğinin yavrularını aramaya çıkan bir köylü, karşılaştığı manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, köylünün tesadüfen fark ettiği cisimlerin Çanakkale Zaferi'nden kalma savaş mühimmatı olduğunu ortaya çıkardı.
 - Kaldırımda şaşırtan manzara
16 Eylül 2024 - 11:47

Görenler inanamadı, dönüp bir daha baktı! Sivas'ta betonda yetişen karpuzlar şaşırttı

Sivas'ta topraktan çok betonun hakim olduğu bir bölgede karpuz yetişti. Karpuzları gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Mahalle muhtarı, ''Demek ki karpuz sadece Diyarbakır'da yetişmiyormuş'' dedi.
Yaşam - Yaşam
16 Eylül 2024 - 09:22

Çikolata dağıtan kadına hücum ettiler! Eyüpsultan'da utandıran görüntü

Eyüpsultan'da Mevlid Kandilİ nedeniyle çikolata dağıtan bir kadın neye uğradığını şaşırdı. Çevredekilerin çikolatalara hücum etmesi sonucu zor anlar yaşayan kadının sepeti dahi kırıldı.
 - 300 yıldır bu yöntemi kullanıyorlar
14 Eylül 2024 - 17:40

Sadece köylüler biliyor! 300 yıldır bu yöntemi kullanıyorlar

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde 300 yıldır süregelen bir gelenek bu yıl yine tekrarlandı. Köylüler mağaraların doğal klima görevi gördüğü en derin ve çetin noktalarına iniyor.
Yaşam - Yaşam
14 Eylül 2024 - 16:27

Eski koca dehşeti! Boşandığı eşini çocuğunun önünde vurdu

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen olayda, boşandığı eşinin kullandığı aracın önünü kesen eski koca, Fatma G.'yi çocuğunun yanında silahla vurdu. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.
 - Yeni evli çifti ölüm ayırdı
14 Eylül 2024 - 14:54

Balayı dönüşü kahreden kaza! Genç çifti ölüm ayırdı

Geçtiğimiz hafta dünya evine giren Denizlili genç çift, gittikleri balayı dönüşünde trafik kazası geçirdi. Balayı için gittikleri Muğla'dan, memleketleri Denizli'ye dönen genç çift, Muğla-Denizli otobanında şarampole uçtu. Kazada ağır yaralanan Ezgi Aday hastaneye kaldırıldı. Damat İbrahim Aday ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Sona Git