Tgrt Haber

13 yaşındaki çocuk parkta ölü bulundu! Sebebi duyanları kahretti

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Ağustos 2023 15:17 - Güncelleme : 05 Ağustos 2023 15:22
13 yaşındaki çocuk parkta ölü bulundu! Sebebi duyanları kahretti

Ankara Altındağ'da bir parkta 13 yaşındaki bir çocuğun cansız bedeni bulundu. Çocuğun ilk belirlemelere göre çakmak gazı kokladığı iddia edilirken kesin sonuç için otopsi yapılacağı öğrenildi.

Ankara​'dan kahreden bir haber geldi. Çakmak gazı kokladığı için zehirlendiği iddia edilen 13 yaşındaki bir çocuğun parkta cansız bedeni bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

BEKÇİ İHBAR ETTİ

Altındağ​'ın Karapürçek Mahallesi'ndeki bir parkta İhlas Haber Ajansı'na göre 13 yaşındaki Osman Can Ç., gece çakmak gazı koklamaya başladı. İlerleyen saatlerde yerde bir çocuğun hareketsiz durduğunu gören park bekçisinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince hayatını kaybettiği belirlenen Osman Can Ç.'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

OTOPSİ YAPILACAK

Hayatını kaybeden çocuğun ilk belirlemelere göre çakmak gazından zehirlendiği,kesin ölüm sebebinin ise otopsi sonucu netleşeceği belirtildi. Polis ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

13 yaşındaki çocuk parkta ölü bulundu! Sebebi duyanları kahretti

"ANNESİ FERYAT ETTİ"

Olayın tanıklarından Fethi Altıntaş, "Park bekçisi sabah yerde yatan birini görmüş. İlk başta uyuyan birisi sanmış. Ağzında karıncaların gezindiğini görünce de öldüğünü anlamış. Ardından polise haber vermiş. Sonra ben de parka geldim. Yerde bir çocuk​ yatıyordu. Bir süre bekledik burada. Çocuğun çakmak gazı kullandığı için öldüğü söylendi. Vücudunda bir iz yoktu. Çocuğun annesi feryat etti çocuğunu görünce. Ardından da cesedi alıp götürdüler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...