Tgrt Haber

2024 tatilinizi şimdiden planlayın! 7 gün izinle 40 gün keyif

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
31 Aralık 2023 16:30 - Güncelleme : 31 Aralık 2023 16:34
2024 tatilinizi şimdiden planlayın! 7 gün izinle 40 gün keyif

2024 yılına sayılı saatler kala çalışanlar için sevindirici haber yıllık takvimden geldi. Yapılan planlamalar sayesinde, yıl içerisinde sadece 7 gün izin kullanarak toplamda 40 güne varan tatil yapmak mümkün olacak.

Yeni yıla saatler kala vatandaşlar takvimi önüne alıp plan yapmaya başladı. Bayram ve resmi tatilleri kullanarak uzun bir tatil yapmak isteyenlere ise müjdeli haber geldi.

Yılın ilk tatili, 1 Ocak Pazartesi gününe denk geliyor. Hafta sonu ile birleştirildiği taktirde çalışanlar üç gün sürecek bir yılbaşı tatili fırsatı bulacaklar.

Ramazan Bayramı​ ise 9-10-11-12 Nisan tarihlerine denk geliyor ve hafta sonu dahil edildiğinde altı günlük bir tatil imkanı sunuyor. 23 Nisan​ Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ise Salı gününe denk geliyor. Bu bayramı, 22 Nisan Pazartesi günü için de izin alarak dört günlük bir tatil dönemine çevirmek mümkün. 

7 GÜNE 40 GÜN TATİL! 

1 Mayıs​ Emek ve Dayanışma Günü, Çarşamba gününe denk geliyor. Bu tatili, 29-30 Nisan tarihlerinde alınacak izinlerle beş günlük bir dinlenme süresine dönüştürmek mümkün olacak. Böylelikle iki günlük izin hakkı ile 5 günlük izin yapılabilecek. 

2024 tatilinizi şimdiden planlayın! 7 gün izinle 40 gün keyif

Bu planlamalar, çalışanların yıl içerisinde verimli ve akıllıca kullanacakları izinler sayesinde, uzun tatil fırsatları yakalamalarını sağlıyor. Eğer "hafta sonunu resmî tatil ile birleştirme" çözümlerini yaparsanız, yıllık izninizden 7 gün kullanarak toplamda 40 gün tatil yapabiliyorsunuz.  

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...