Tgrt Haber

Bolu'da 3 katlı ahşap bina alev alev yandı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
13 Şubat 2022 09:28

Bolu’da, 3 katlı ahşap binada çıkan yangın sonrası ekipler harekete geçti. Ahşap bina kullanılamaz hale gelirken yangında can kaybının olmadığı bildirildi.

Fotoğraf (İHA)

Bolu’da Gölyüzü mahallesi Şehit Kani caddesinde saat 03.00 sıralarında yangın paniği yaşandı. Edinilen bilgilere göre sokak üzerinde bulunan ve kullanılmayan 3 katlı ahşap binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bolu'da 3 katlı ahşap bina alev alev yandı

Ahşap binadan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yerine gelerek yoğun çalışma başlattı.

TAMAMEN KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Rüzgarın da etkisiyle 3 katlı binayı saran alevler ekiplerin 2 saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken 3 katlı bina tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili incelemenin başlatıldığı bildirildi.

Bolu'da 3 katlı ahşap bina alev alev yandı

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...