Tgrt Haber

3 kentte yerleşim yerlerine inen domuz sürüleri korkuttu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
24 Aralık 2023 11:45 - Güncelleme : 24 Aralık 2023 12:00

Aç kalan domuzlar yiyecek bulmakta zorluk çekince şehir merkezlerine indi. Batman, Şanlıurfa ve Ardahan’da görülen domuz sürüleri korkuttu.

Aç kalan domuz​ sürüleri yiyecek bulabilmek için yerleşim yerlerine indi. Batman​'da tarlalar arasında görünen domuz sürüsü köylüleri korkuttu. Merkeze bağlı Kocalar köyünde tarlalarını süren köylüler bir anda domuz sürüsüyle karşılaştı. İlk defa bu kadar kalabalık domuz sürü ile karşılaşan köylüler, o anları cep telefonu kamerasıyla çekt. Traktörü durdurup domuz sürüsünü izleyen şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bir süre tarlada gezinen domuzları izleyen köylüler, ilk defa bu kadar büyük domuz sürüsüyle karşılaştıklarını söyledi. Daha sonra yola inen sürü, sulama kanalına doğru gözden kayboldu.

SİVEREK’TE YARALI YABAN DOMUZUNU KÖPEKLER PARÇALADI

Şanlıurfa’nın Siverek​ ilçesinde yaralı halde bulunan yaban domuzu köpekler tarafından parçalandı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medyada paylaşan kişilere tepki yağdı.

Alınan bilgilere göre, Siverek-Üstüntaş Mahallesi yakınlarında bir dere yatağında yaralı halde bulunan yaban domuzunu fark eden 3 çoban köpeği, domuza saldırarak parçaladı. İddiaya göre saldırıda köpekler domuzu telef etti.

GÖRÜNTÜLER TEPKİYE NEDEN OLDU

Köpeklerin domuza saldırı anını cep telefonuna kaydeden çobanlar, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları görüntülere tepki göstererek domuzun köpeklere parçalatılmasının yanlış olduğunu belirtti.

ARDAHAN'DA DOMUZ SÜRÜSÜ CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Ardahan'da yiyecek arayan domuz sürüsü cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kentte kar ve soğuk hava yaban hayatını da olumsuz etkiliyor. Ardahan-Artvin kara yolunun Ova mevkisinde yiyecek arayan domuz sürüsünü görenler, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerde, yaklaşık 12 domuzun Sulakyurt köyüne doğru koşması yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...