Tgrt Haber

9 yaşındaki kızını öldüren kadın intihara kalkıştı

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Nisan 2022 18:20 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 18:20
Annenin bir süredir eşinden ayrı yaşadığı ve bu süreçte psikolojik sorunlarla boğuştuğu öğrenildi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eşinden ayrı yaşayan Bahar B. S., henüz bilinmeyen bir nedenle 9 yaşındaki kızını kalbinden yaraladı. Aynı bıçakla kendisini de yaralayan kadın, asit içerek intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan küçük kız kurtarılamazken, annenin yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Annenin bir süredir eşinden ayrı yaşadığı ve bu süreçte psikolojik sorunlarla boğuştuğu öğrenildi.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde psikolojik sorunlar yaşayan bir kadın, 9 yaşındaki kızını bıçakladıktan sonra asit içerek intihara kalkıştı.

KIZINI KALBİNDEN YARALADI

Çay Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir süredir eşinden ayrı yaşayan ve bu süreçte psikolojik sorunlar yaşayan 33 yaşındaki Bahar B. S. kızı 9 yaşındaki Elif Eylül S.’yi bıçakla kalp bölgesinden yaraladı, kendisini de bıçakla yaralayan ve asit içerek intihara kalkışan kadının çığlıkları ile olayı duyan komşuları durumu polise bildirdiler.

KÜÇÜK KIZ KURTARILAMADI

Kadın ve kızı İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 9 yaşındaki Elif yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Anne ise yoğun bakımda tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

9 yaşındaki kızını öldüren kadın intihara kalkıştı
Anne Bahar B. S.

9 yaşındaki kızını öldüren kadın intihara kalkıştıElif Eylül S.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...