Tgrt Haber

Ağrı'da katliam gibi kaza: 5 ölü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Nisan 2022 14:16 - Güncelleme : 17 Nisan 2022 14:41
Ağrı'da katliam gibi kaza: 5 ölü

Ağrı'da ev eşyası yüklü kamyon şarampole devrilip ağaçlara çarptı. Feci kaza sonucu 4 kişilik bir aile yok olurken, aracın sürücü ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Ağrı'da bu sabah saatlerinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Kamyonun şarampole devrilmesi sonucu oluşan kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Eleşkirt ilçesine bağlı Çiftepınar Köyü yakınlarında M.U.'nun sürücülüğünü yaptığı kamyon, şarampole devrilip ağaçlara çarptı.

5 KİŞİ CAN VERDİ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Kaza sonucu kamyonda bulunan anne, baba ve 2 çocuğu olay yerinde feci şekilde can verdi. Sıkıştığı yerden vinçle çıkarılan sürücü ise ağır yaralı olarak Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada can veren 5 kişinin cansız bedenleri Eleşkirt Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...