Tgrt Haber

İki aile birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü: 1 ölü, 6 yaralı

24 Şubat 2022 11:43 - Güncelleme : 24 Şubat 2022 11:46
İki aile birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü: 1 ölü, 6 yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada kan aktı. Bir kişi pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Olaydan bir süre sonra mahallede bulunan 2 ev kundaklandı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen olayda, gece saatlerinde iki aile arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada S.Ö. pompalı tüfekle Tarık Tanaç’a ateş etti. Silahlı saldırı sonucu Tanaç kanlar içinde yere yığıldı. Olaya karışan 6 kişi de darp neticesinde vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi.  Yaralanan şahıslar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILMADI

Polis ekipleri ise bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Tarık Tanaç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri olaya karışan şüphelileri gözaltına aldı.

2 EV KUNDAKLANDI

Olaydan sonra sabaha karşı saat 05.00 sıralarında ise kimliği belirsiz şüpheliler tarafından mahalledeki 2 ev kundaklandı. Evlerde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın sırasında 2 evde de kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Evlerde maddi hasar oluştu.Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...