Tgrt Haber

Akıl almaz olay: Alev alan tüpü yolun ortasına attı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ocak 2023 19:58 - Güncelleme : 08 Ocak 2023 21:51

Iğdır’da bir markette ısınmak için kullanılan tüp bir anda alevler içinde kaldı. O an ne yapacağını şaşıran market sahibi yanan tüpü yolun ortasına attı. Akıl almaz olayda yola atılan tüpün patlamaması muhtemel faciayı önledi.

Iğdır'da akşam saatlerinde bir markette ısınmak amacıyla kurulan tüplü soba​, birden alev aldı. Ateşi gören market​ sahibi hemen tüpü alarak marketin dışına çıktı. Sonrasına alev alan tüpü yolun ortasına atan market sahibi, büyük bir paniğe neden oldu.

Yol ortasında yanmaya başlayan tüpü gören sürücüler araçlarını durdurarak olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangın​ söndürücü ile yanan tüpe müdahale etti.

FACİAYA RAMAK KALMIŞTI

Söndürülen tüp​ ekipler tarafından yoldan kaldırılırken kısa süreliğine duran trafik yeniden normale döndü. Tüpün yola atılmasından sonra tüpün patlamaması ve o esnada yoldan araçların geçmemesi muhtemel bir faciayı önledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...