Tgrt Haber

Alkollü sürücü dehşet saçtı: 7 aracı hurdaya çevirdi

20 Şubat 2022 09:17 - Güncelleme : 20 Şubat 2022 09:24

Sakarya’da Söğütlü ilçesinde alkollü sürücü dehşet saçtı. Park halindeki 6 araç ve 1 halk otobüsüne çarparak durabilen sürücü, ortalığı savaşa alınana çevirdi.

Sakarya'nın Söğütlü ilçesine bağlı Orta Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde, alkollü sürücü idaresindeki plakası öğrenilemeyen araç kontrolden çıktı.

7 ARACI HURDAYA ÇEVİRDİ

Savrulan araç, yol kenarında park halinde bulunan 6 farklı araç ve 1 de halk otobüsüne çarparak durabildi. Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü kazada bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

AĞIR YARALANDI

Bölgeye ulaşan ekiplerce kazaya sebebiyet veren araç içerisinde yolcu olarak bulunan 1 kişi ağır yaralandı. Bölgeye gelen ekiplerce araç içerisinden çıkarılan yaralı, ilk müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri konuya ilişkin geniş çaplı inceleme başlattı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...