Tgrt Haber

Alkollü sürücüye ceza yağdı, arkadaşı şarkı söyledi: Ben yedek sanatçıyım!

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Aralık 2022 09:32 - Güncelleme : 25 Aralık 2022 09:53

Bursa'da denetime takılan 1.14 promil alkollü sürücünün ehliyetine el konulurken aracı da trafikten men edildi. Bu esnada alkollü sürücünün yanındaki arkadaşı ise yedek bir sanatçı olduğunu belirterek önden Şafak Sezer'e, yandan Azer Bülbül'e benzediğini iddia ederek şarkı söyledi. Azer Bülbül'ün "Seni sevdim bir gül gibi" ve "Kör kurşun" gibi parçalarıyla mini konser veren Mehmet D.'nin renkli görüntüleri kameralara yansıdı.

Bursa’nın Merkez Osmangazi​ ilçesinde trafik polislerinin kurduğu uygulama noktasından kaçan sürücü, bir başka denetime takıldı.  Yapılan alkol testinde sürücü 1.14 promil alkollü çıktı. Sürücünün aracı polis ekiplerince bağlanırken arkadaşı, şarkı söylemeye başladı. Şafak Sezer ve Azer Bülbül’e benzediğini iddia eden Mehmet D., "Seni sevdim, bir gül gibi” ve “Kör kurşun” gibi parçaları seslendirerek söyleyip mini konser verdi. Polisleri sesiyle tebessüm ettiren kişinin o renkli anları kameraya saniye saniye yansıdı.

GAZETECİYE ARABA SÖZÜ

Renkli kişiliği ile herkesi tebessüm ettiren Mehmet D., kendisini çeken basın mensubuna meşhur olması durumunda araba alacağı sözünü verdi.

Alkollü sürücüye ceza yağdı, arkadaşı şarkı söyledi: Ben yedek sanatçıyım!

SÜRÜCÜYE CEZA YAĞDI

Öte yandan, alkollü yakalanan sürücünün ehliyetine 6 ay el konuldu ve 1823 lira ceza kesildi. Sürücü polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, arkadaşı ise peşinden koşarak karakola geldi. Karakola koşarak giren Mehmet D. bu kez de “Girişimiz var ama bakalım çıkışımız nasıl olacak?” diyerek herkesi güldürdü.

Alkollü sürücüye ceza yağdı, arkadaşı şarkı söyledi: Ben yedek sanatçıyım!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...