Tgrt Haber

Bozdurduğu altınların parasını poşete koydu! Saniyeler içinde kaptırdı

08 Nisan 2022 11:32 - Güncelleme : 08 Nisan 2022 11:47

Bursa'da yaşlı bir adam, bozdurduğu altınların parasını poşete koyup evinin yolunu tuttu. Adamı takip eden hırsız, poşetteki 59 bin 750 lirayı çalıp kayıplara karıştı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan A.D. isimli yaşlı adam, bankaya uğradıktan sonra altınlarını bozdurmak için kuyumcuya gitti. Bu sırada otobüse binen adamı evine kadar takip eden hırsız, adam apartmana girdiği sırada hemen arkasından koştu.

Poşet içerisinde bulunan 59 bin 750 lirayı saniyeler içinde çalan hırsız, olay yerinde hızla koşarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ, HIRSIZ YAKALANDI

Çevrede güvenlik kamerası incelemesi yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kimliğini tespit ettiği şüpheliyi kısa süre sonra Görükle Mahallesi'nde çaldığı paralarla yakalamayı başardı. Paraların tamamı yaşlı adama geri verilirken, şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...