Tgrt Haber

Ankara’da cani koca dehşet saçtı: Eşini ve çocuklarını bıçakla öldürüp kendisini astı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ekim 2022 07:23 - Güncelleme : 09 Ekim 2022 07:30
Ankara’da cani koca dehşet saçtı: Eşini ve çocuklarını bıçakla öldürüp kendisini astı

Ankara Altındağ ilçesinde hakkında uzaklaştırma kararı bulunan cani koca boşanma aşamasındaki karısı ile çocuklarını bıçaklayarak öldürdü. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri cani kocanın kendisini asarak intihar ettiğini belirledi.

Ankara’da gece saatlerinde meydana gelen olayda dehşet yaşandı. Altındağ​ ilçesindeki 4 katlı bir apartmanda henüz kimliği belirlemeyen bir kişi, evi ve çocuklarının bulunduğu apartmana gelerek kapıyı kırarak içeri girdi. Eve giren cani koca eşiyle tartışmaya başladı ve tartışma kısa sürede büyüyerek katliama dönüştü. Önce eşini daha sonra ise 9 ile 12 yaşları arasında olan çocuklarını bıçakla öldüren cani koca daha sonra kendisini astı.

POLİS CANSIZ BEDENLERLE KARŞILAŞTI

Polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri cansız bedenlerle karşılaştı. Olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına hakim olamazken cansız bedenler morga kaldırıldı.

HAKKINDA UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Cani kocanın eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı olduğu öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Ankara’da cani koca dehşet saçtı: Eşini ve çocuklarını bıçakla öldürüp kendisini astı

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...