Tgrt Haber

Tır ile çarpışan araba hurdaya döndü: 1'i çocuk 4 yaralı

20 Mart 2022 09:20 - Güncelleme : 20 Mart 2022 09:23
Fotoğraf - İhlas Haber Ajansı

Afyonkarahisar’da tır ile çarpışan bir otomobil kullanılamaz hale geldi. Hurdaya dönen araçta biri çocuk 4 kişi yaralandı.

Fotoğraf - İhlas Haber Ajansı

Afyonkarahisar’da meydana gelen kazada, Okan N., kontrolündeki tır henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kavşakta Süleyman G. (66) idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

Feci kazada Süleyman G.’nin kullandığı otomobil savrulan otomobil birkaç metre ilerdeki refüje çarparak durabildi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi.

1’İ ÇOCUK 4 YARALI

Olay yerine gelen ekipler kazada yaralanan otomobil sürücüsü ile Süleyman G., ile aynı araçta bulunan Fadime G. (58), Khalilova G. (32) ve K.G. (3) isimli şahısları ambulanslar ile Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...