Tgrt Haber

Aracını kiralık verdi, uçuruma yuvarlandığını günler sonra öğrendi

03 Ocak 2022 21:31
Aracını kiralık verdi, uçuruma yuvarlandığını günler sonra öğrendi

Sakarya’da bir şahıs kiraladığı kamyonetle yaptığı kazayı 4 gün sonra mal sahibine bildirdi. Kamyonetin sahibi kazayı yara almadan atlatırken kamyonetin sahibi ise şikayetçi oldu.

Sakarya’da meydana gelen kazada Çelebi Bülbül isimli vatandaş sahibi olduğu kamyoneti Kasım ayında İstanbul Maltepe’den, Sakarya’da esnaflık yapan bir vatandaşa kiraladı. Kiraladığı kamyonet ile 30 Aralık Perşembe günü Kırantepe mevkiine giden vatandaşın içerisinde olmadığı esnada iddiaya göre araç, yaklaşık 800 metrelik yükseklikten şarampole yuvarlandı.

KAZA YAPAN SÜRÜCÜDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Olay, aracı kiralayan kişinin, 4 gün sonra kamyonet sahibine haber vermesiyle ortaya çıktı. Kamyonet sahibi durumun haber verilmesi üzerine olayı polis ekiplerine bildirdi. Aracın içerisinde kimsenin olmaması teselli kaynağı olurken, kamyonet ise kullanılamayacak hale geldi. Kiraya verdiği kamyonetin, uçuruma yuvarlandığı haberini 4 gün sonra alan araç sahibi Çelebi Bülbül şikayetçi oldu.

Aracını kiralık verdi, uçuruma yuvarlandığını günler sonra öğrendi

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...