Tgrt Haber
Yaşam - Yaşam
31 Ağustos 2024 - 15:06

Bodrum'da 316 kiloluk dev orkinos yakalandı! Balık vatandaşlara dağıtıldı

Bodrumlu amatör balıkçılar, Didim açıklarında 3 metre boyunda 316 kilogram ağırlığında orkinos balığı yakaladı. 4 saat 45 dakika boyunca balığı yakalamak için uğraşan Gökhan Aşık ve arkadaşları, yakaladıkları balığı vatandaşlara dağıttı.
Yaşam - Yaşam
31 Ağustos 2024 - 13:45

Anıtkabir’deki minik askerin saygı nöbeti beğeni topladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı sebebiyle Anıtkabir'de duygusal anlar yaşandı. Minik bir çocuğun saygı nöbetindeki hareketleri taklit edişi sosyal medyada viral oldu.
Yaşam - Yaşam
27 Ağustos 2024 - 16:22

Malatya'da halay çeken inşaat işçilerinin görüntüsü beğeni topladı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yeni konutlarda çalışmalar devam ediyor. Sitelerde inşaat işçileri halay çektiği sırada cep telefonu kamerasına kaydedildi. İşçilerin halay videosu kısa sürede beğeni topladı.
Yaşam - Yaşam
27 Ağustos 2024 - 10:47

Sadece Türkiye değil 5 ülkeye daha ihraç ediyor! 3 metrekarelik dükkanında yarım asırlık kemer

Gaziantep'te yaşayan 71 yaşındaki Yaşar Ulukuş yarım asırdır sürddürülen kemer üretimiyle dünyaya açılıyor. Ulukuş, 3 metrekarelik dükkanında yaptığı kemerleri sadece Türkiye değil, 5 ülkeye daha ihraç ediyor. 65 yıllık usta kemer fiyatlarıyla ilgili konuştu.
 - İstanbul detayı dikkat çekti!
25 Ağustos 2024 - 14:28

Türkiye’nin 2030'da nüfusu artacak! Nüfus artışının ve düşüşün olacağı iller: İstanbul detayı dikkat çekti

Türkiye'nin nüfusunun 2024-2030 yılları arasında 2,8 milyon artması bekleniyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) araştırmaları sonrası, nüfus artışının ve azalışının yaşanacağı iller belli oldu. 59 ilde nüfus artışı beklenirken, 5 ilin nüfusunda ise düşüş öngörülüyor. İşte detaylar...
 - Öyle şiddetli bir ses geldi ki...
25 Ağustos 2024 - 11:54

Şehri ayağa kaldıran patlama! Deprem paniği oluştu, uzmanlar meteor dedi

Aydın'da sabah saatlerinde güçlü bir patlama sesi duyuldu. Jandarma ekipleri ses kaynağı için harekete geçti. Kısa süreli panik yaşayan çevredeki vatandaşlar bomba patladığını ve deprem olmuş gibi hissettiğini söyledi. Uzmanlar ise patlamaya ilişkin 'meteor' yorumu yaptı.
 - Görenler gözlerine inanamıyor
25 Ağustos 2024 - 10:39

Boyu tam 52 cm! Ata tohumlarıyla yetiştirilen patlıcan görenleri hayrete düşürüyor

Antalya'da yaşayan 65 yaşındaki çiftçi Şendur Özdoğru'nun, evinin bahçesinde yetiştirdiği ürün köylünün ilgisini çekti. Yazın sebze işleriyle uğraşan vatandaş ata tohumlarıyla 52 santimetre boyunda patlıcan yetiştirdi. Özdoğru, patlıcanı nasıl yetiştirdiğini anlattı.
 - Toplu balık ölümünün nedeni ortaya çıktı
23 Ağustos 2024 - 21:20

İzmir Körfezi'nde büyük felaket: Toplu balık ölümünün nedeni ortaya çıktı!

İzmir Körfezi'nde yaşanan büyük balık ölümleriyle ilgili merak edilenler aydınlatıldı! İzmir Tarım ve Orman Müdürlüğünden körfezdeki balık ölümlerine ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, "Balık ölümlerinin artan sıcaklıklar, besin tuzları ve diğer kirleticiler dolayısıyla su kalitesindeki bozulma kaynaklı olduğu değerlendirilmektedir" denildi.
 - Necla Teyze'ye sağlıklı su müjdesi!
23 Ağustos 2024 - 19:12

Hatay’da günde 25 litre su tüketen Necla Teyze'ye İhlas Pazarlama'dan jest!

Hataylı Necla Teyze'ye sağlıklı su müjdesi geldi. Günde litrelerce su içen Necla teyze, TGRT Haber'de kuyu suyu içmek istemediğini söylemişti. Bu çağrıya İhlas Pazarlama duyarsız kalmadı. Necla Teyze artık daha sağlıklı su tüketecek...
 - Otomobil fiyatına satıyor
23 Ağustos 2024 - 11:58

Bu iş için memurluktan istifa etti! Otomobil fiyatına güvercin satıyor, 750 bin TL’ye alıcı buluyor

Dünyanın birçok ülkesinde filo güvercini yetiştiriciliğinde artış yaşanıyor. Kahramanmaraş'ta yaşayan bir vatandaş çocuk yıllarında başladığı güvercin yetiştiriciliği sebebiyle memurluğundan istifa etti. Yetiştirdiği güvercinleri otomobil fiyatına satan vatandaş hedefini de açıkladı.
 - Su bağımlısı Necla Teyze tüketimi azalttı
23 Ağustos 2024 - 00:33

Su bağımlısı Necla Teyze tüketimi azalttı! Nedeni ise herkesi şaşırttı

Sosyal medyada su bağımlılığı ile gündemden düşmeyen Necla Teyze TGRT Haber'e özel açıklamalarda bulundu. Su tüketimini azaltmak zorunda kaldığını söyleyen Necla Bilgi, suya doyamadığını belirtti. Caps'lere konu olan Bilgi'nin su fiyatları artınca bulduğu çözüm ise dikkat çekti. 
Yaşam - Yaşam
22 Ağustos 2024 - 10:21

Boğaza takılan çekirdek kabuğu saatlerce uğraştırıyor! Bu yöntemle kurtulabilirsiniz: Bir yemek kaşığı yeter

Televizyon karşısında, eğlence ve sohbet esnasında çekirdek çitlemenin keyfi bazen tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor. Boğaza takılan çekirdek kabuğu saatlerce rahatsız edebiliyor. Ölüme kadar gidebilen bu rahatsızlığı geçirmenin çeşitli yöntemleri var. İşte boğaza çekirdek kabuğu kaçması durumunda yapılması gerekenler...
 - Tam 2 kilo ağırlığında
21 Ağustos 2024 - 15:10

Rapunzel sendromu hastalığı olan genç kızın midesinden 2 kilo kıl çıktı! 15 yıldır saç yiyor

Hatay'da şiddetli karın ağrısıyla hastanenin acil servisine giden bir genç kız doktoları şoke etti. Midesinden 50 santimetre boyutunda ve yaklaşık 2 kilogram ağırlığında kıl yumağı çıkan kızın 15 yıldır saç yeme alışkanlığı olduğu öğrenildi. Genç kıza 'Rapunzel sendromu' olarak adlandırılan hastalık için prikolojik destek verilecek.
 - Oflu adamın yılanla imtihanı
21 Ağustos 2024 - 10:29

Bahçesinde yılana rastladı, elindeki çubukla oynamaya başladı: Ezan okununca öldürmedim

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar ortaya çıktı. Trabzon'un Of ilçesinde de bir yılan fındık bahçesine girdi. O anları kayda alan vatandaşın söyledikleri yüzleri güldürdü.
Yaşam - Yaşam
20 Ağustos 2024 - 09:19

Su, çay, kahvaltı bedava! Evindeki buzdolabını bahçesinde hayrat yaptı

Ordu'da yaşayan Engin Gün, evindeki buzdolabını bahçeye taşıdı. İşçiler ve vatandaşların mahallede soğuk su sorduğunu belirten Engin Gün, buzdolabını adeta hayrata dönüştürdü. Buzdolabına kahvaltılık ürünler koyan Gün, bedava soğuk su ve çay da dağıtıyor.
Yaşam - Yaşam
20 Ağustos 2024 - 02:44

Süper Mavi Ay ile yoganın eşsiz buluşması! İzleyenler hayran kaldı

Van’da dolunayın normalden daha büyük ve parlak görüldüğü "Süper Mavi Ay" adı verilen doğa olayına karşı yoga yapan kadının silüeti gökyüzünde eşsiz bir şölen sundu.
Yaşam - Yaşam
19 Ağustos 2024 - 09:54

En muhteşem dolunay manzarası Erzincan'da: Sosyal medyada beğeni yağdı

Türkiye'nin dört bir yanında objektiflere yansıyan dolunay (Süper Ay) manzaraları görenleri mest ediyor. Sosyal medyada en çok beğeni alan fotoğraflar ise Erzincan'da çekildi.
Yaşam - Yaşam
14 Ağustos 2024 - 12:19

İslam'ı araştıran İngiliz Kütahya'da Müslüman oldu! Facebook paylaşımı dikkat çekti

İslam dinini araştırdıktan sonra Kütahya'ya gelen Darren John Hobson, isimli İngiliz müftülüğe yaptığı başvru sonrası Müslüman oldu. İsmini de değiştiren Hobson'ın son Facebook paylaşımı dikkat çekti.
Yaşam - Yaşam
09 Ağustos 2024 - 10:34

Ailesi evden kovdu hayatı bir anda değişti! 5 yılda 71 şehir 7 ülke gezdi

Kahramanmaraşlı 25 yaşındaki Enes Erdem Yüksel, ailesinin evden kovmasıyla memleketinden 5 yıl önce yola çıkıp 70 şehir ve 7 ülke gezdi. Yüksel’in 71’inci durağı Diyarbakır oldu. "İyi ki kovdular diyecek şeyler yaşadım" diyen Yüksel, paraya ihtiyacı olmadığını söyledi. Yolculuklarını otostopla sağlayan genç, "Otostopla birisi beni aldığı zaman düşük bir ihtimalde olsa kalma yerini de sağlıyorum. Çoğunlukla karnımı da doyuruyorum" ifadelerini kullandı.
Yaşam - Yaşam
08 Ağustos 2024 - 14:54

Gören sıraya girdi, aldıkça aldılar! 17 ton karpuz ücretsiz dağıtıldı

Tokat'ta 150 dönüm arazide karpuz üreten Mehmet Kutsal, 17 ton karpuzu vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı. 1 tır dolusu karpuz, 45 dakikada bitti. Üretici, vatandaşlara eylül ayını işaret etti.
Sona Git