Tgrt Haber

Av tutkunu vatandaşın evinden 'cephanelik' çıktı

12 Aralık 2021 11:09
Av tutkunu vatandaşın evinden 'cephanelik' çıktı

Amasya’da bir köyde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, av tutkunu olduğunu söyleyen bir kişinin evinde adeta cephanelik bulundu.

Amasya’nın Sarımeşe köyünde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 76 yaşındaki A.Ş’ye ait evde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Amasya’da bir köyde sahibinin av tutkunu olduğu evde arama yapan jandarma ekipleri, adeta cephanelikle karşılaştı.

4 TÜFEK, 4 TABANCA VE BİNDEN FAZLA MÜHİMMAT

Narkotik ve bomba arama köpeklerinin de katıldığı aramada evin çeşitli yerlerinde ve şömine, tavan arası ile koltuğa gizlenmiş 4 av tüfeği, 4 tabanca, binden fazla mühimmat, bir drone, 5 telsiz, 2 av bıçağı ve projektör ele geçirildi. "Ruhsatsız silah veya mermi bulundurma" suçundan gözaltına alınan A.Ş, Amasya İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyedeki ifadesi sonrası serbest bırakıldı.

Av tutkunu vatandaşın evinden 'cephanelik' çıktı

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...