Tgrt Haber

Aynı gün ölen 2 kardeşin ölüm sebebi de aynı çıktı

03 Kasım 2021 21:58
Aynı gün ölen 2 kardeşin ölüm sebebi de aynı çıktı

Balıkesir'de yaşanan acı tesadüf büyük üzüntüye yol açtı. 92 ve 86 yaşlarındaki 2 erkek kardeş, aynı gün hayata gözlerini yumdu. Kardeşlerin ölüm sebebinin de aynı olduğu öğrenildi.

Aralarında 6 yaş farkı bulunan ağabey ile kardeşin aynı gün vefat etmesi yakınlarını yasa boğdu.

Balıkesir'in Manyas ilçesine bağlı Kulak Mahallesi'nde oturan 92 yaşındaki Ali Aslan ile 86 yaşındaki kardeşi Nuri Aslan, aynı gün yaşamını yitirdi. Her ikisi de 4'er çocuk babası olan kardeşlerden büyük olanı Ali Aslan sabah saatlerinde vefat etti. Akşam saatlerinde ise uzun zamandır hasta olan kardeşi Nuri Aslan'ın ölüm haberi geldi.

ÖLÜM SEBEPLERİ DE AYNI

Kardeşlerin ilerleyen yaşları nedeniyle çoklu organ yetmezliğinden hayatlarını kaybettiği öğrenildi. İki kardeş bugün ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazlarının ardından mahalle mezarlığına defnedilirken, aileleri aynı gün gelen acı haberlerle büyük üzüntü yaşadı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...